El semàfor del 12 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Elisenda Paluzie
Presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana

Tot i que la manifestació d'enguany de la Diada de l'11 de Setembre ha estat força menys concorreguda que en anteriors ocasions, ahir es va tornar a demostrar amb la manifestació de centenars de milers de persones pels carrers de Barcelona, que la reivindicació popular per reclamar la independència de Catalunya segueix ben viva. Actes com el d'ahir serveixen per posar de manifest que la base independentista popular es capaç de mostrar-se més unida per un objectiu comú que els partits polítics que la representen.

 
Robert Figueras
Alcalde d'Alcover (ApC)

L'alcalde d'Alcover explica en una entrevista a TarragonaDigital els principals projectes que té engegats el municipi amb el Convent de les Arts, les actuacions urbanístiques al tomb de ravals, la depuradora municipal o la Central de Biomassa com a projectes destacats. També posa sobre la taula una necessitat estratègica a l'Alt Camp per tal d'evitar que augmenti encara més la sinistralitat en carretera amb la posada en marxa del túnel del Coll de l'Illa: el desdoblament de la carretera C-37. Figueras, des d'una còmoda majoria al consistori i amb un paper decisiu al Consell Comarcal aquest mandat reforça el seu pes polític i el del municipi d'Alcover a l'Alt Camp.

 
Roger Catà
Creador d'Alvo.cat

Els primers alvocats 'DO Catalunya' neixen al Morell sota la marca Alvo.cat. Roger Catà és l'agricultor responsable del cultiu d'uns 300 alvocaters que donaran els seus fruits en uns mesos i a banda de comercialitzar-los, també serviran per a la producció d'oli d'alvocat. Un cultiu innovador, exemple d'agricultura local de nova generació.

"El semàfor de l'11 de setembre de 2019" "El semàfor del 10 de setembre de 2019"