El semàfor del 25 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Montse Estruch
Cuinera

La cuinera Montse Estruch inaugura avui l'Enramada de l'Arboç, una de les cites gastronòmiques que s'ha consolidat al Penedès arribant enguany a la seva setena edició. Diversos Show cooking, talles de cuina saludable i actuacions musicals són el plat fort d'aquesta jornada gastronòmica que té un dels plats típics del municipi com a protagonsta

 
Dani Forcadell
Pagès arrosser

Dani Forcadell és pagès arrosser del Delta de l'Ebre i demostra passió i amor per la seva terra i pel seu producte gastronòmic estrella: l'arròs. A més d'això, pràcticament s'ha convertit en el mestre de la cultura arrossera per internet ja que a través de les seves xarxes socials dóna a conèixer l'arròs, el seu cultiu, varietats i propietats i de retruc, també posa en valor la bellesa i singularitat del Delta de l'Ebre.

 
Miguel Ángel González
Gerent de Parc Central Tarragona

Combinar patrimoni i activitat comercial no sempre és fàcil. Al Parc Central de Tarragona volen fer una aposta per valoritzar el patrimoni històric que hi ha al seu aparcament. Conjuntament amb el MNAT l'objectiu és revitalitzar les restes paleocristianes i facilitar que es puguin veure, entendre i valorar com es mereixen. A més d'això el centre comercial pel qual enguany hauran passat vuit milions de persones segueix a primera línia dels pols d'atracció comercial a nivell local i regional.

"El semàfor del 24 d'octubre de 2019" "El semàfor del 23 d'octubre de 2019"