El semàfor del 29 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Leonard Ruiz
Exalumne de l'Institut Jaume Huguet de Valls

Ruiz ha rebut el primer premi al millor treball de fi de màster, en el marc de la VIII Jornada d'Innovació i Recerca docent a la Universitat i a l'Ensenyament Primari i Secundari gràcies a un projecte d'investigació docent realitzat a l'institut vallenc. Ruiz ha cursat el Màster la URV i amb aquest premi es reconeix la millor recerca d'investigació en el món de la docència tècnica.

 
Xavier Bosch
Periodista i escriptor

El periodista i escriptor Xavier Bosch ha presentat recentment a Tarragona la seva última novel·la 'Paraules que tu entendràs'. Bosch tornar a parlar de les persones i de les relacions de parella abordant qüestions sobre la sinceritat, els secrets o la veritat en les relacions humanes. Una obra que agradarà molt als qui vau gaudir amb 'Algú com tu' o 'Nosaltres dos'.

 
Mélanie Chaluleau
Periodista francesa

Chaluleau està preparant un llibre sobre els origens de Coma-ruga. L'obra se centrarà en Andreu Trillas, l’empresari vendrellenc que va impulsar part del desenvolupament urbanístic del nucli de Coma-ruga. L'avia de l'escriptora francesa éra neboda de Trillas, qui va emigrar a l'Argentina, on va fer fortuna, i va invertir els seus diners en fer créixer Coma-ruga. Ara s'està preparant un llibre sobre aquesta figura clau en la història vendrellenca, que va canviar la fesomia de Coma-ruga per sempre fins a arribar als nostres dies.

"El semàfor del 28 d'octubre de 2019" "El semàfor del 25 d'octubre de 2019"