GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 26 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Maria Climent
Escriptora ebrenca

L'escriptora d'Amposta ha publicat la seva primera obra 'Gina', una història que narra el pas al món adult d'una noia amb tot els entrebancs que això suposa. Conceptes com les 'pors felices', aquelles que la gent té abans de tenir una port de veritat o l'esclerosi múltiple, una malaltia que també apareix al llibre i que la seva protagonista comparteix amb la propia autora són algunes de les qüestions que es tracten a la novel·la que s'edita en català i en castlellà

 
Margaret Rovira
Regidora d'Acció Social de Torredembarra (ERC)

Torredembarra crearà una aula d'alfabetització digital per a persones nouvingudes o que es trobin en situació d'atur. L'objectiu de l'aula és realitzar accions formatives amb grups reduïts de cara a donar eines i coneixements a les persones per tal que millorin les seves capacitats digitals.

 
Helena Sardà
Presidenta de la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus

El Ball de Cercolets de Reus ja té la seva figura de goma, sumant-se així als elements del Seguici Festiu de Reus que tenen també la seva versió en miniatura. Des de la Coordinadora de Danses Tradicionals asseguren que el Ball de Cercolets és dels que té més fans i que per això s'ha volgut començar amb ell per replicar les danses reusences en un nou element de merxandatge relacionat amb les festes majors i que compta amb molta tirada entre la canalla.