El semàfor del 3 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Alexandra Rion
Alumna del Centre Educatiu Lestonnac- L'Ensenyança

Alexandra Rion és la guanyadora del Premi de Recerca Trencadís per un reball sobre la malaltia i evolució de la tuberculosi, els sanatoris i els preventoris a Europa. El treball es fixa de forma especial en els origens i història de la Savinosa de Tarragona. El Premi Trencadís està dirigit als alumnes de batxillerat i cicle formatiu de grau superior i enguany ha arribat a la seva tercera edició.

 
Chakir El Homrani
Conseller de treball, afers socials i famílies del Govern català (ERC)

La Ciutat Residencial de Tarragona segueix abandonada i sense rehabilitar-se per tal de donar-li un us ciutadà en una de les zones, la de Llevant, on manquen serveis públics de proximitat. La titularitat de l'immoble és de la Generalitat de Catalunya que va tancar-lo l'any 2011 pels cost que suposava el seu manteniment. Generalitat i Ajuntament de Tarragona tenen sobre la taula iniciar converses per començar a desencallar el projecte.

 
Vlado Stevovski
Tècnic del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha aconseguit classificar-se per a la pròxima edició de la Copa Príncipe després de la victòria per 3 a 0 davant el Leganés i la derrota de l’Almeria contra el Benidorm. Els cooperativistes han jugat nou partits i han aconseguit vuit victòries, totes sense encaixar cap set en contra. L’única derrota, davant el líder Barça. Els tarragonins volen tornar a la Superlliga Masculina, la màxima categoria del voleibol estatal, i aquesta temporada estan demostrant amb arguments que poden assolir l’èxit. Com no podia ser d’una altra manera i més en aquest cas, el tècnic Vlado Stevovski és una peça clau en l’actual temporada i el passat recent de l’entitat.

Més notícies de la categoria El semàfor