GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 24 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Ana Vilallonga
Presidenta sortint de l'AECC a Tarragona

Amb prop de 2.400 socis i una gran activitat en la societat civil tarragonina, l'Associació Espanyola Contra el Càncer tindrà d'aquí poc nou president. L'advocat Fede Adán substituirà Ana Vilallonga al capdavant de l'entitat. La gestió de Vilallonga s'ha centrat, durant el seu mandat, a assolir els majors recursos econòmics possibles per a la investigació contra el càncer. A més d'haver aconseguit fer molt conegudes les sigles de l'associació. La nova junta aspira a impulsar encara més l'obertura de l'entitat a la ciutadania i a canviar de seu social.

 
Pere Segura
 Alcalde de Vila-seca

Vila-seca ha estat el primer municipi del Camp a plantar-se i demanar mesures dràstiques després de l'accident d'IQOXE. Tots els partits amb representació al consistori, encapçalats per l'alcalde Segura, han fet públic un comunicat on reclamen obrir una investigació i aprofundir en els protocols de seguretat en les indústries químiques. Fins i tot exigeixen l'aturada immediata de l'activitat a totes les plantes que no compleixin les mesures obligatòries. Pere Segura tampoc descarta demanar dimissions segons el resultat final de la investigació.

 
Víctor Martínez 'Viti'
Futbolista

El jugador del Nàstic ha estat suspès de sou i feina, juntament amb el seu company Petcoff, i ja té virtualment els dos peus fora del club. Des de l'estiu, Viti estava en rebel·lia perquè els directius granes s'havien negat a traspassar-lo, amb diverses faltes lleus. La paciència es va acabar quan el jugador es va adormir abans d'un desplaçament a València, fet que li ha comportat finalment la falta greu i la sanció.