El semàfor del 6 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Anna Martí Gisbert
Paradista del Mercat de Reus

La popular verdulaire del Mercat Central de Reus va ser una de les protagonistes, juntament amb Ildefons Vidal i el cuiner Ferran Cerro, del capítol de 'Gent de Mercats' que TV3 va emetre dimarts a la nit, dedicat parcialment a Reus. El programa pretén donar importància al fet d'anar a plaça i fer la compra a persones de confiança. En el cas de Martí, vam veure fins i tot com escalivava pebrots al mas per vendre'ls a la parada.

 
María José López
Consellera d'Esports de Tarragona

La regidora tarragonina, responsable municipal d'Esports, Consum, Comerç, Fires i Mercats, està tenint un començament d'any força complicat. Tots els temes polèmics de la ciutat en aquesta arrencada de 2020 cauen en el seu negociat: primer va ser la negativa de l'Ajuntament a celebrar el Mundial d'Handbol femení que havia compromès l'anterior govern, després va ser el tancament múltiple de comerços al centre de Tarragona i ara, per acabar-ho d'adobar, l'oposició li ha recriminat cedir el parquet del Palau d'Esports a Girona per les afectacions del temporal. Mary López ha hagut de sortir a donar explicacions i defensar-se.

 
Sandra Guaita
Diputada per Tarragona al Congrés

La diputada i regidora reusenca ha obtingut el lloc de vicepresidenta primera de la comissió d'Indústria, Comerç i Turisme del Congrés, en el repartiment de càrrecs i comissions de la cambra de representants espanyola que es constituiran el pròxim divendres. Guaita s'ha mostrat molt satisfeta de poder incidir directament en un sector clau de Tarragona com és el turisme.

"El semàfor del 5 de febrer de 2020" "El semàfor del 04 de febrer de 2020"