El semàfor del 14 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Danae Boronat
Periodista

La periodista tarragonina serà l'encarregada d'inaugurar l'edició d'enguany del cicle de conferències 'Experiència de periodista' que organitzen el Col·legi de Periodistes i Repsol. Boronat es dirigirà als estudiants i a tothom que hi vulgui assistir per parlar de la seva feina en l'àmbit esportiu.

 
Juan Crespo
Director de l'Aeroport de Reus

Fa poc més de mig any que AENA el va posar al capdavant de l'aeroport reusenc —en substitució de Vicent Pallarès, després de vint anys al càrrec—, però Crespo haurà d'enfrontar-se als pitjors números dels últims temps. La situació amb Ryanair, la fallida de Thomas Cook, el Brexit o la crisi general de les infraestructures tarragonines posen en perill seriós el dinamisme de l'aeroport i les xifres se'n ressenten. La tasca de Crespo serà àrdua si vol aixecar el vol.

 
Josep Anton Ferré
Exrector de la URV

L'anterior equip de govern ha llegat una situació enverinada a la nova direcció de la Universitat Rovira i Virgili, que haurà de seure a la banqueta dels acusats per un presumpte cas de beques de col·laboració fraudulentes i contractació irregular de becaris. L'actual rectora Figueras va haver d'aturar la concessió de beques quan va saber de la investigació de Treball, tot just havent accedit al càrrec, però no podrà evitar haver de defensar la gestió de l'equip anterior. De moment, amb arguments que no sembla que puguin convèncer els jutges.

Més notícies de la categoria El semàfor