El semàfor del 17 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Lluís Delriu
Entrenador del Club d'Esports Vendrell

L'entrenador del Club d'Esports Vendrell i el seu equip han conquerit la Copa Princesa 2020 d'hoquei després de vèncer ahir, en un partit vibrant jugat a la capital del Baix Penedès, el Shum Frit-Ravich. El Vendrell va guanyar a la pròrroga, per un ajustat 6 a 5 amb un gol decisiu del capità Necchi. Delriu va fer-se càrrec de l'equip l'any passat per mirar d'aconseguir la permanència a l'OK Lliga. No va ser possible, però ara, amb el títol de copa al sarró, els vendrellencs lluitaran per tornar a la màxima categoria de l'hoquei estatal.

 
Rosa Maria Codines
Presidenta d'Òmnium Tarragonès

La secció comarcal del Tarragonès ha estat els últims dies protagonista de dos actes importants i multitudinaris. Dijous passat, Tarragona va viure l'arrencada de la campanya nacional Amnistia Ara!, amb la presència del seu vicepresident Marcel Mauri, que demana l'alliberament immediat dels presos polítics. I aquest cap de setmana ha estat el torn dels Premis VOC de l'audiovisual en català. Dues iniciatives destacades en la mobilització constant de la societat civil.

 
Francisco Sánchez
Gerent de Tempo

El cas de l'empresa Tempo Facility Services, que subcontractava serveis de neteja en diverses administracions públiques tarragonines —com ara els ajuntaments de Salou, Altafulla, la Canonja o la Diputació— ha viscut un nou episodi amb la fugida del seu gerent. Sánchez s'hauria endut les nòmines pendents de les treballadores i es troba desaparegut.

Més notícies de la categoria El semàfor