El semàfor del 21 de febrer de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Ramon M. Bricollé
Alcalde de Vila-rodona

Impuls a la població de l'Alt Camp a la recollida selectiva i la sostenibilitat. L'Ajuntament de Vila-rodona ha instal·lat un nou contenidor per a dipositar petits electrodomèstics i cablejat elèctric que complementa l'oferta existent de deixalles orgàniques, envasos, paper i bolquers.

 
Damià Calvet
Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat

Nova visita del Conseller Calvet a Tarragona que últimament les compta per disgustos. Després del desficaci dels trens, el conseller de Territori ha manifestat avui els seus dubtes que la compravenda de terrenys anunciada per la multinacional Hard Rock a Vila-seca i Salou, on la Generalitat exerceix de mitjancera, tiri endavant. Quan falten quinze dies per exhaurir el termini, les perspectives són incertes.

 
Teresa Cunillera
Delegada del Govern Central a Catalunya

Malgrat que Cunillera va prometre que les ajudes per als aiguats de l'octubre a la Conca de Barberà no trigarien ni quinze dies, els alcaldes de la comarca continuen esperant quatre mesos després que arribin els diners, enmig de la impotència. La decisió l'ha de prendre el Consell de Ministres i probablement anirà amb la partida per fer front a la devastació de la llevantada, però els dies passen i els projectes de rehabilitació dels pobles segueixen estancats.

Més notícies de la categoria El semàfor