El semàfor del 6 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Martín Pérez
Director del Festival Cambrils

Al final el Festival de Música de Cambrils continua. Tot i que algunes veus afirmaven que l'edició de 2019 havia estat l'última i que el model estava esgotat, el director de l'esdeveniment i l'Ajuntament han trobat una solució de consens provisional. Reduint a cinc dies la durada i comptant només amb artistes espanyols, l'edició d'enguany serà una prova per avaluar si el festival pot seguir a Cambrils. L'any que ve el consistori podrà tornar a aportar-hi diners i es decidirà el rumb definitiu d'aquesta institució clàssica dels estius de la Costa Daurada.

 
Josep Bargalló
Conseller d'Ensenyament de la Generalitat

El Conseller torrenc té les escoles concertades de la regió en peu de guerra. Els dos decrets per lluitar contra la segregació que la Generalitat vol aprovar han caigut molt malament en els centres amb els quals ha parlat TarragonaDigital. els veuen com un atac al model de la concertada, es queixen de l'absència de partides pressupostàries específiques i veuen inviable complir els requisits de la nova llei.

 
Balta Hurtado
Cantant de La Desbandada

El cantant i el baixista del grup vendrellenc La desbandada ens parlen en aquesta entrevista concedida a TarragonaDigital dels tres discos que els han dut a girar per tota Espanya des de 2013 i de la preparació del seu pròxim disc, ja en fase de producció.