El semàfor del 18 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Lluïsa Brull
Presidenta del Col·legi d'infermeria de Tarragona

Si alguna tasca es pot considerar heroica aquests dies és la dels professionals sanitaris. Entre ells les infermeres i infermers de Tarragona que, preveient l'esgotament i l'alt índex de contagi de COVID-19 tenen por d'un possible col·lapse de recursos humans. Per això han fet una crida per reclutar voluntariat i mantenir una borsa de professionals preparats per ajudar en qualsevol moment.

 
Ursula von der Leyen
Presidenta de la Comissió Europea

Val més tard que mai. La inacció de les institucions europees davant de la crisi sanitària començava a clamar al cel. Finalment, després de consultar els estats membres, l'executiu europeu ha sortit al pas i ha decretat el tancament de les fronteres continentals, en el que és una decisió històrica del màxim ens polític comunitari.

 
Lluís Domingo
Operador de cinema

I mentre el món canvia davant dels nostres ulls, retem homenatge al passat. Aquest cap de setmana, a TarragonaDigital parlàvem amb aquest operador de cinema cambrilenc que compta amb un veritable museu resultant de tota una vida dedicada al cine. Testimoni d'uns anys d'auge de la projecció que sembla que ja no tornarà mai més.

Més notícies de la categoria El semàfor