El semàfor del 31 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Emily Raluy
Artista circense

La companyia de circ Raluy es va trobar atrapada a Reus en decretar-se l'estat d'alarma i el confinament. Amb només una funció a la ciutat, els artistes han obert virtualment el circ a través de les xarxes socials, tot esperant poder reprendre l'espectacle, tal com Emily Raluy ha explicat a TarragonaDigital.

 
Oriol Mitjà
Epidemiòleg

Primeres bones notícies dels epidemiòlegs. Una de les veus més crítiques de les últimes setmanes, el científic Oriol MItjà, ha volgut destacar que la quinzena de confinament domiciliari ja està donant els seus fruits i que la corba de contagi ja s'estaria aplacant. També ha volgut posar molt d'èmfasi en el control i el reforç dels laboratoris de proves.

 
Pedro Otiña
Arxiver de Cambrils

L'Arxiu Municipal  de Cambrils com ja havia fet en altres ocasions com per exemple arran dels atemptats del 17A ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar la situació excepcional que vivim aquests dies per causa de la pandèmia. L'objectiu és comptar amb un fons de mitjans físics i digitals per estudiar en el futur la crisi en què estem immersos.