Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El semàfor del 21 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Pere Virgili
Alcalde de Roda de Berà (CiU)

Roda de Berà donarà ajuts a les empreses que contractin aturats del poble. La mesura busca fomentar la contractació de rodencs així com l'autoocupació i l'impuls a l'emprenedoria. Aquest és el sisè any que es creen aquestes ajudes i s'hi poden acollir empreses també de fora del Tarragonès o del Baix Camp sinó de qualsevol localització.

 
Georgina Oliva
Directora General de la DGAIA

L'Ajuntament d'Altafulla s'ha queixat que la Direcció General d'Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) ha enviat una trentena de menors immigrants al municipi sense informar a l'administració local ni coordinar-ne la seva estança a la localitat. Els menors, d'entre 14 i 17 anys s'estan a l'Alberg de la Casa Gran però no va ser fins que es va produir una baralla entre ells i després de diversos aldarulls previs que es va saber qui eren aquells joves i d'on provenien. Pel bé dels propis menors acollits i de la convivència a nivell local, aquestes qüestions s'han de fer amb més planificació i control.

 
Cristina Rey
Infermera i investigadora

Un grup d'investigadors de Tarragona i Reus ha posat en marxa una aplicació que connecta persones amb alta possibilitat de patir una aturada cardíaca amb una xarxa de persones formades en reanimació pulmonar i ús de desfibril·ladors. En cas que es produeixi una aturada, l'app activa totes les persones que es trobin a menys de 300 metres o de 600 així com un mapa amb la localitzció dels desfibril·ladors més propers. Es tracta d'un projecte sanitari pioner a Catalunya i pel qual es continua buscant voluntaris.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris