El semàfor del 09 de agost de 2018

Alfons Montserrat
Alcalde d'Alcanar (ERC)

El sumari de la investigació dels atemptats de Barcelona i de Cambrils detalla que dos dels terroristes es van empadronar a Alcanar, tot i estar en un pis ocupat del municipi, i que van cobrar ajuts públics de l'ajuntament del municipi. Davant això, crida molt l'atenció com algú es pot empadronar a un municipi quan el que hi ha fet és ocupar una vivenda il·legalment i amb quins criteris es donen els ajuts públics. També estaria bé saber quina documentació van haver de presentar els terroristes perque es validés el seu empadronament i posterior recepció d'ajudes econòmiques i en concepte de què. De moment ningú de l'ajuntament d'Alcanar ha sortit a explicar quin procediment s'ha seguit i si ha fallat alguna cosa.

Enric Garriga
President del Ball de Diables de Tarragona

El Ball de Diables de Tarragona celebra enguany els 35 anys de la seva recuperació i per commemorar-ho ha organitzat diversos actes aquest dissabte, amb pastís d'aniversari al Mercat de Tarragona, carretillada a la Plaça Corsini i festa i carretillada infantil. El Ball de Diables és una de les entitats més importants del Seguici Popular Tarragoní, la primera referència del qual a la ciutat de Tarragona és de fa gairebé 600 anys. A partir de 1983 es recupera amb un esperit popular, festiu i fidel al testimoni històric.

Josep Acero
Regidor de Protecció Civil de Tarragona (PP)

La iniciativa de començar a treballar un protocol d'actuació demà contra les onades de calor que ha tingut l'ajuntament de Tarragona a través de la seva àrea de Protecció Civil és bona i necessària, ateses les altíssimes temperatures que s'han viscut aquests darrers dies i que han costat fins i tot la vida a diverses persones. El problema és que la iniciativa arriba tard, quan la onada de calor ja ha passat i que aquest protocol ja hauria d'existir o, en cas de no tenir-lo, haver-se treballat amb caràcter d'urgència fa almenys quinze dies, quan ja s'informava de l'arribada de l'episodi d'altes temperatures que hem viscut.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris