ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Belén Esteban iniciarà un procés penal contra Toño Sanchís

Belén Esteban anirà per la via penal contra Toño Sanchís i la seva dona, per la dignitat d'ella i la seva família
Belén Esteban anirà per la via penal contra Toño Sanchís i la seva dona | TELECINCO

 

Belén Esteban i els seus afers continuen a la palestra. La controvertida col·laboradora de Telecinco s’asseia el dissabte passat a ‘Sálvame Deluxe’ per explicar com s’està desenvolupant el procés legal que té obert contra el seu ex representant Toño Sanchís. El tema que més intrigava a tots els espectadors era la subhasta de la casa de Toño Sanchís, ja que l'autodenominada 'princesa del poble', tot i que va licitar per l’habitatge, sospita que seria Toño qui s'ha endut finalment la casa, subhastada per 642.000 euros.

 

En quin punt es troba el procés contra Toño?

Esteban informava els espectadors a través de xifres i dades escrites en una pissarra, en quin punt es trobaria ara la situació legal de Toño Sanchís. A més a més, va aprofitar per dir que quan s’hagi enllestit tot el procés legal que està en marxa amb la casa, iniciarà un altre procés penal contra Toño i segurament contra la seva dona.

 

 

Belén aclaria els seus motius: «jo no ho faig per fer mal o per molestar a aquesta família. Ho faig perquè, durant dos anys i escaig, aquest senyor anava a un programa de televisió a posar verds a Belén Esteban i a la meva família. I abans que tot, jo, la meva parella i la meva família tenim dignitat».

Belén Esteban va explicar tots els detalls dels litigis contra el seu exrepresentant | TELECINCO

 

En ser preguntada per Jorge Javier Vázquez pels detalls d’aquesta nova demanda, Belén explicava que ara és el moment d’obrir la via penal i que no ho havia fet abans per no obstaculitzar el procés del deute que tenia amb Toño. La princesa del poble afirmava contundent: «vaig a totes». Ara, ella té un termini de 40 dies per cobrar, és a dir, com a màxim, Toño té de marge fins al 15 d’abril per retornar els diners que deu a Belén.

 

Belén es dirigeix a Kiko Matamoros

Uns dies enrere, Kiko Matamoros va posar en dubte el suposat deute de Sanchís amb ella i inclús es va atrevir a dir que Toño li hauria ofert un pacte a la princesa del poble. Pel que fa a això, Belén li va tirar en cara al col·laborador que no es llegís amb deteniment el cas i que s’hauria d’informar millor abans de parlar. 

 

Tot seguit, Belén va voler explicar detalladament el pacte a què ell es referia: ella acceptava 200.000 euros de manera directa perquè després, durant els següents 4 anys, cobrés 50.000 euros anuals i renunciés als 200.000 euros restants.