José Manuel Parada ha estat ingressat per un problema del cor

L'antic presentador de 'Cine de Barrio' ha confirmat que els últims dies ha tingut arritmies que li han controlat amb un petit aparell a l'hospital
Parada va trucar diversos programes per parlar del seu estat de salut | Telecinco

 

José Manuel Parada ha tingut un gran ensurt aquest passat divendres 7 de juny. El conegut presentador de televisió ha hagut de passar ingressat unes hores a l'Hospital Puerta de Hierro del Madrid per culpa d'una arrítmia. 

Tot va començar fa poc menys d'una setmana. El passat diumenge va començar a sentir algunes molèsties que el van dur a fer una visita al metge. «Vaig culpar a la tensió, perquè la tenia baixa, i vaig dir-me 'aniré al metge que em miri i em controli'», confessava telefònicament al programa de Telemadrid 'Buenos Días Madrid'. 

Finalment el seu doctor va detectar que el seu problema estava vinculat amb el seu cor i va decidir demanar el seu trasllat al centre hospitalari madrileny. «Era el primer cop en la meva vida que anava en ambulància», explicava fent broma i volent treure ferro a la situació.

Tot solucionat i ja ha tornat a treballar  

Unes hores més tard, ell mateix confirmava, aquest parlant amb Carlota Corredera a 'Sálvame', que ja es trobava molt millor i que tot s'havia quedat en «un gran ensurt». L'antic presentador de 'Cine de Barrio' confessava al programa de Telecinco que la causa de l'arrítmia va ser una pastilla per controlar la seva tensió.  Aquesta li va acabar baixant tant que finalment li va acabar provocant l'arrítmia que el va acabar portant a l'hospital.  

Durant anys, va ser la cara visible del programa de TVE 'Cine de Barrio' | TVE

Afortunadament, aquest petit contratemps en el seu estat de salut va quedar solucionat ràpidament. Durant el seu ingrés, els professionals mèdics li van instal·lar «un petit aparell» que va estabilitzar el seu ritme cardíac. Al cap de poques hores, el seu cor ja havia tornat a la normalitat i va poder rebre l'alta. La seva millora va ser tan ràpida que fins i tot va poder acudir al plató de 'Huellas de elefante', el programa de la televisió autonòmica madrilenya on treballa. 

També et pot interessar...

"ATENCIÓ: H&M ven un banyador capaç de reduir la teva talla" "Primark ha llençat una col·lecció perfecta per als fanàtics de Disney"