GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Maltracta la seva parella, que és la seva filla i amb qui va tenir un bebè a Alacant

Els dos van començar una relació sentimental quan ell va sortir de la presó
Una veïna es va trobar a la víctima plorant amb el seu fill en braços i un ull morat | Pxhere

 

El Jutjat de Violència de Gènere d'Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant), està investigant un cas, davant del que no s'havia trobat mai i que, fins i tot, no sap si li correspon jutjar a ell. Es tracta d'un presumpte maltractament d'un pare cap a la seva filla, amb la que té un bebé de 15 mesos.

 

Van iniciar una relació sentimental quan ell va sortir de presó

Segons ha avançat 'Información', l'investigat va estar tancat en la presó durant gran part de la infància de la seua filla i ara víctima, qui, durant aquest temps, va estar sota la tutela de la Generalitat Valenciana. En sortir de presó, l'acusat va contactar amb la seva filla a través de les xarxes socials, després d'uns cinc anys sense veure's.

 

En reactivar la relació familiar i passat un temps, pare i filla se'n van anar a viure junts, quan ella tenia 16 anys, i van començar una relació de caràcter sentimental. Com a conseqüència, la víctima es va quedar embarassada i va donar a llum a una xiqueta quan encara era menor, amb 17 anys.

 

Encara que pare i filla afirmen que el bebé, que ara té 15 mesos, és dels dos, en el Registre Civil, figura la xica, d'ara 19 anys, com a mare soltera. En el moment de la inscripció els dos van acordar donar la versió de què es va quedar embarassada després d'una nit de festa i sexe amb un desconegut perquè no es descobrís l'incest.

 

Una veïna troba la noia plorant amb un ull morat

L'home, de 50 anys, va ser detingut el passat dimecres després de què una veïna trobés la víctima plorant amb el seu fill en braços i un ull morat. L'acusat, després de passar a disposició judicial, va ser posat en llibertat, tot i que se li ha imposat una ordre d'allunyament respecte de la seva filla com a mesura cautelar.

 

La víctima se n'ha anat a viure a casa de la tieta, germana del seu pare, ja que no té recursos econòmics suficients per a independitzar-se i tampoc pot tornar al domicili familiar, a on viu el seu pare. La Fiscalia ha demanat als perits del Jutjat un informe psicològic, ja que sospiten que la víctima pot patir algun tipus de trastorn de la voluntat.

 

El Jutjat de Violència de Gènere d'Elx s'ha trobat amb un cas inusual, amb el que assegura que no s'ha enfrontat mai. Davant d'esta situació, els magistrats tampoc tenen clar si els correspon jutjar el cas. Seria competència seva si se'ls considera, a la víctima i l'acusat, com a parella sentimental, però no ho seria si se'ls considera pare i filla i, per tant, es considera violència intrafamiliar.

 

També pots llegir...