Mor la cantant d'una orquestra en explotar-li la pirotècnia a Castella i Lleó

La jove, de 30 anys, era una de les veus del grup 'Súper Hollywood', de Cantàbria
La revetlla s'havia traslladat d'ubicació per reunir més públic que mai | Facebook

 

Tràgica actuació musical a Àvila (Castella i Lleó). Una cantant de 30 anys de l'orquestra 'Súper Hollywood', de Cantàbria, ha mort després de patir l'impacte de la pirotècnica que el conjunt musical combina amb les seves cançons. La dona es trobava sobre l'escenari en plena revetlla a la localitat de Las Berlanas quan ha tingut lloc el fatídic accident.

Eren prop de les 02.00 hores de la matinada d'aquest diumenge quan s'ha produït una gran explosió a la banda dreta de l'escenari, per un suposat fallo tècnic en la pirotècnia de l'orquestra. La integrant del grup en rebia l'impacte i queia desplomada a terra, inconscient. Un metge que es trobava entre el públic intentaria reanimar-la mentre arribaven els Serveis d'Emergència.

El poble, consternat

Després de diverses trucades al 112 i a la Guàrdia Civil, el Sacyl ha enviat una UVI mòbil al lloc dels fets, on els efectius d'emergències han intentat salvar la vida de la cantant, sense èxit. La dona moria al Complex Assistencial d'Àvila, segons han confirmat fonts oficials. 

Els 323 habitants del poble, situat a 20 quilòmetres al nord de la capital, estan consternats per la tragèdia. Aquest any el tancament de les Festes Aniversari de la Riada s'havia traslladat darrere de l'església, en comptes de fer ús de la plaça de l'Ajuntament, per donar cabuda a més gent. Hi havia més públic que mai quan tenia lloc la desgràcia. L'alcaldessa de la localitat, Hermelina del Pozo, no ha volgut fer declaracions de l'incident. 

També et pot interessar...

"❗ Importants novetats sobre la desaparició de Blanca Fernández" "❗ L'angoixant detall de la misteriosa desaparició de Blanca Fernández que ningú entén"