La policia va localitzar pastilles i una ampolla de vi al costat del cos de Blanca Fernández Ochoa

El cadàver va ser trobat a la zona del pic de la Peñota, a Madrid, sense signes de mort violenta
La policia ha localitzat recipients amb medicaments i una ampolla de vi al costat del cos de Blanca | Cedida

 

Segons van passant les hores després de la troballa del cadàver de Blanca Fernández Ochoa, i a l'espera que l'autòpsia confirmi la causa exacta de la seva mort, anem coneixent més detalls sobre les circumstàncies en què es va produir. Segons explica el diari 'ABC', el cos no presentava signes de violència, però sembla que al seu costat els investigadors també van trobar recipients que contenien medicaments, i una ampolla de vi. 

 

 

Com ja s'ha pogut conèixer, el cadàver va ser trobat el passat dimecres, a una zona denominada 'Pinar de la Molinera', a prop del 'Collado del Rey'. Per aquell mateix indret hi van sobrevolar alguns dels drons de la policia. Però, per les condicions que té aquest paratge, no van poder veure el cos des de la seva posició, i només des de terra podia ser localitzat. 

 

Podria haver volgut acabar amb la seva vida de forma voluntària

Amb aquesta nova informació, el fet que Blanca Fernández Ochoa hagués volgut acabar amb la seva vida de manera voluntària prendria molta més força dintre de la investigació. Per tant, començaria a descartar-se el fet que la seva mort hagués pogut ser fruit d'un accident.