Una ambulancia del 061 de Aragón

Troben un home sagnant i amb el penis amputat pels carrers de Saragossa

L'home va dir als Policies que s'havia autolesionat, però els agents han obert una investigació, ja que creuen que hi ha una altra persona implicada

Un home de 33 anys caminava pels carrers de Saragossa amb una gran taca de sang que provenia de la pelvis. Més endavant els agents de la Policia Local de la ciutat van poder saber que duia el penis amputat. Els fets van succeir aquest passat divendres, 8 de març, al voltant de les set de la tarda.

Una patrulla va trobar a l’home vagant entre la Gran Via i el passeig Fernando Catòlica de Saragossa. Als agents els hi va cridar l’atenció la gran taca que l’home duia a l’entrecuix. En un primer moment,  l’home els va dir que acabava de sortir de casa seva i que s’havia autolesionat, amputant-se el membre ell mateix. Poc després els agents van trobar el penis a prop dels llocs dels fets.

Quan van veure l’home, els policies van trucar ràpidament una ambulància del 061 que va traslladar el ferit a l’hospital Miguel Servet, on continua ingressat. Tot i que l’home va declarar que s’havia autolesionat, la Policia Nacional ha obert una investigació al respecte. Segons explica el ‘Heraldo de Aragón’, els agents sospiten que hi ha una altra persona implicada en el cas i es creu que li va infligir la lesió en un domicili proper a on es va trobar l’home.

Un octogenari assassina la seva dona amb una escopeta a Madrid | CatalunyaDiari.cat

Un octogenari assassina la seva dona amb una escopeta a Madrid

El mateix dia, un home de 80 anys vassassinar la seva dona amb una escopeta de caça i posteriorment es va suïcidar a Madrid. Els fets van tenir lloc al barri de Ciudad Lineal en un dia tan emblemàtic com el 8-M, i la Direcció Superior de la Policia de la capital espanyola va ser l'encarregada d'informar sobre els fets.

Així les coses, han estat els mateixos veïns de la parella els qui han alertat als Serveis d'Emergència  en sentir diverses detonacions procedents de l'habitatge. Concretament, han avisat als Bombers de l'Ajuntament de Madrid, que han estat els encarregats de personar-se a l'habitatge en qüestió, localitzat al número 158 de l'avinguda de la Institución Libre de Enseñanza d'aquest districte madrileny.