Troben morts el nen de 3 anys i la seva germana de 5 mesos desapareguts a València

Ha estat finalment la mare qui ha conduït als investigadors fins al lloc on es trobaven els cossos sense vida dels dos menors
La Guàrdia Civil ha posat en marxa un important dispositiu de cerca per localitzar els menors | Cedida

 

El nen de 3 anys i la seva germana de 5 mesos desapareguts a la comarca valenciana de l'Horta, han sigut trobats, finalment, sense vida. La Guàrdia Civil havia iniciat la seva recerca des de primera hora d'aquest dijous, 14 de març, segons havia informat el portal 'Las Provincias'. Els nens havien desaparegut en estranyes circumstàncies a la comarca valenciana de l'Horta. S'havia posat en marxa un ampli dispositiu de cerca, format per policies i voluntaris, que han rastrejat els termes municipals de Montcada, Rocafort i Godella. 

 

 

La mare, localitzada en estranyes circumstàncies

Durant l'operatiu de cerca, s'havien pogut localitzar algunes restes de sang, un indici que havia deixat molt preocupada la policia. Un testimoni dels fets hauria alertat, a la Policia Local, de la presència d'un home nu i ensangonat que corria darrere de la seva dona segons recull el diari anteriorment esmentat.

 

 

Segons recull 'El Caso.cat', una patrulla s'ha dirigit al domicili i han localitzat al pare dels menors qui ha explicat que havia tingut una forta discussió amb la seva dona. No ha estat fins al voltant de les 13.00 hores, que un gos ensinistrat de la Guàrdia Civil de València, ha trobat a la dona, nua i amagada a l'interior d'un bidó que es trobava pròxim al domicili.

 

Els pares, que presenten cert desequilibri mental, han passat unes hores a les dependències de la Guàrdia Civil a Montcada (València), on han prestat declaracions. En elles, el pare hauria assegurat que «estan tots morts», segons publica 'La Sexta'. El cas, amb tot, continua sent molt confús a hores d'ara, però tot podria estar relacionat amb una discussió entre els pares. 

 

Important desplegament policial per intentar localitzar als dos menors desapareguts | Twitter (@Hortanoticias)

 

Important desplegament per localitzar als dos menors

 

 

El delegat del govern a València, Juan Carlos Fulgencio Tejedor, ha detallat que l'operatiu ha comptat amb un total de 110 dispositius que havien anunciat que buscarien els menors «fins que apareguin» mentre hi hagi llum. 

 

La mare ha conduït la policia fins als cossos dels menors sense vida

Finalment, la recerca dels menors ha acabat amb un tràgic final, els dos menors han estat trobats morts. Després de diverses hores d'interrogatori, segons avança 'El País', la mare ha conduït als investigadors fins al lloc on es trobaven els cossos sense vida de la nena de cinc mesos i del nen de tres anys i mig.