Clifton Onolfo durant l'entrevista a TarragonaDigital

L'acta arbitral confirma la presència d'Onolfo a Castelldefels

La incompareixença de l’equip roig-i-negre a les instal·lacions del Baix Llobregat provocarà la primera derrota de la temporada, l’espera dels diners i les fitxes federatives

Era sabut. El ‘teòric’ partit entre la UE Castelldefels i el CF Reus no s’ha jugat. La incompareixença de l’equip roig-i-negre a les instal·lacions del Baix Llobregat provocarà la primera derrota de la temporada —per 3 a 0, tal com marca el reglament— a l’espera dels diners que permetin assolir les fitxes i ser, del tot, equip de Tercera.

Així ho ha reflectit l’acta arbitral d’aquesta tarda, que ha confirmat a Castelldefels la presència de «quatre membres que ens han comunicat que venien en representació del Reus Deportiu, C.F SAD ‘A’».

Onolfo, Calderé i Cabildo, al Baix Llobregat

Onolfo, l’entrenador Ramón Calderé i el tècnic del ‘B’, David Cabildo, «no han presentat cap fitxa federativa de jugadors i membres del cos tècnic, al·legant que no han arribat a temps per fer totes les tasques administratives oportunes per a la participació en lliga», tal com apuntava el text arbitral.

Ara, CF Reus i UE Castelldefels resten a l’espera de la resolució del Comitè de Competició, que ha de ratificar la derrota reusenca, el resultat final del ‘no’ matx.