L'AFE visitarà dimecres la plantilla d'un CF Reus més desmoralitzat que mai

L'AFE visitarà dimecres 5 de desembre la plantilla d'un CF Reus que coneixerà amb certesa aquest dia el futur de l'entitat
La sensació de pessimisme s'ha tornat a instal·lar al vestidor reusenc. Les pròximes hores, a vida o mort | Laia Solanellas

 

El CF Reus Deportiu segueix esgotant les hores abans del judici final. L'entitat propietat de Joan Oliver disposa de quelcom més de dos dies per rebre els diners procedents de la possible venda d'un paquet accionarial important a inversors àrabs i, a hores d'ara, la solució segueix sense confirmar-se. Si la plantilla era quelcom més optimista però gens confiada la passada setmana després de la reunió amb el màxim accionista, l'ambient avui és totalment el contrari.

 

El pessimisme regna entre els jugadors

El desànim s'ha instal·lat en una plantilla que veu com la data límit del 5 de desembre s'apropa a passes agegantades i les promeses no s'estan complint. S'havia assegurat que la solució arribaria durant el cap de setmana i no ha estat així, fet que ha tornat a provocar un descens en la moral dels futbolistes. Els jugadors desconeixen on es troba Oliver en aquests instants i, segons ha pogut saber TarragonaDigital, veuen molt difícil que els diners arribin per a la data esperada. El desgast psicològic al qual s'està veient sotmesa la plantilla ha afectat al rendiment sobre el terreny de joc i, de mica en mica, també minva la moral d'un vestidor que tenen clar que si la solució no ha arribat en quasi quatre mesos, difícilment ho farà ara sobre la botzina. Ara bé, no es pot descartar un as sota la màniga d'Oliver.

 

L'AFE, a Reus per informar-se i informar

L'AFE, estament que presideix l'exfutbolista David Aganzo, es personarà dimecres a la capital del Baix Camp per conèixer de primera mà les darreres informacions que afectin l'equip roig-i-negre. El dia 5, que es presenta com la data límit per aclarir el futur del CF Reus, serà la jornada on l'AFE es presentarà novament al vestidor ganxet per un doble motiu: informar-se i informar.

 

Isaac Cuenca posa amb els dirigents de l'AFE en una visita a principis de setembre | @afefutbol

 

AFE buscarà informar-se de com es troba la plantilla, quin és el sentiment generalitzat i, si pot, de com es troben les negociacions del club per trobar una solució. A més, el sindicat de futbolistes també aprofitarà per informar els seus clients dels procediments legals i burocràtics a seguir en un cas com aquest. Un cap s'arribi al 10 de desembre i el CF Reus acumuli tres mensualitats sense abonar, els esportistes podran acollir-se a la llei per demanar la rescissió de contracte unilateral i poder abandonar les files de l'equip per quedar-se a l'atur i poder formalitzar un nou contracte futbolístic amb qualsevol altre club sense necessitat d'haver d'esperar al mercat d'hivern que s'obrirà al gener.

 

La plantilla torna dimecres a la feina

El CF Reus Deportiu va exercitar-se diumenge amb una suau sessió de recuperació després del partit contra el Mallorca i ha gaudit avui dilluns i ho farà també demà dimarts de jornada de descans per reincorporar-se a la feina dimecres al matí. Tot i que no era el pla previst en un principi, el tècnic Xavi Bartolo ha donat als seus jugadors dos dies de descans.

 

Conscient de la situació econòmica i esportiva que travessen els jugadors i que el pròxim partit serà diumenge a les 12.00 hores al camp de l'Alcorcón, l'entrenador lleidatà ha estat considerat amb els seus homes i els ha donat més de 48 hores de desconnexió per tornar amb les piles carregades a la feina aquest dimecres. Un dimecres que no serà un dimecres més. La plantilla, amb ganes de posar punt final a la història. Una història que no s'allargarà, ja que Joan Oliver ha promès als jugadors que no executarà l'opció de pagar una mensualitat per guanyar temps, gest que han agraït els que vesteixen de curt. Dimecres és el dia del judici final. Encara que sigui amb solució o sense.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris