ÚLTIMA HORA

Mor un ciclista atropellat a la T-310 a Pratdip

Segueix la roda de premsa d’AFE després de reunir-se amb el CF Reus

Tarragona Digital retransmetrà en directe la compareixença de premsa d’AFE prevista per dimecres després de l’entrenament del primer equip del CF Reus

Tal com us explicava Tarragona Digital aquest dilluns, l’Asociación de Futbolistas Españoles (AFE) visitará dimecres la plantilla del CF Reus Deportiu per a rebre informació de primera mà de la situació que travessen els futbolistes roig-i-negres i també per a informar dels procediments legals a seguir si el màxim accionista Joan Oliver no troba una solució econòmica al problema del club i el pròxim dia 10 de desembre es compleixen els tres mesos sense cobrar que permetria els jugadors quedar desvinculats de l’entitat de forma immediata.

Visita quasi al complert

Els caps més visibles de l’AFE seran els encarregats de visitar la plantilla roig-i-negra. L’expedició estarà formada principalment pel secretari general Diego Rivas, pel director esportiu Jesús Barbadilla i per l’advocat Gonzalo de Medinilla. Els tres informaran i seran informats del panorama ganxet en una jornada que pot resultar clar per al futur de l’entitat. La reunió amb els esportistes es preveu que sigui després de l’entrenament i podria durar entre 30 minuts i un hora, tot i que podria allargar-se si els jugadors tenen dubtes que han de ser resolts pel seu sindicat.

Un cop finalitzada la reunió, AFE abandonarà les instal·lacions de l’Estadi Municipal de Reus i aleshores realitzarà una atenció als mitjans de comunicació presents. Aquest mitjà, Tarragona Digital, us oferirà aquesta compareixença en directe mitjançant un Facebook Live que podreu trobar incrustat en aquest article quan doni inici la mateixa. Mitjançant el Facebook esportiu de Tarragona Digital, que podreu trobar a www.facebook.com/TGNDigitalEsports, i el compte de Twitter sota el nom d’usuari @EsporTGNdigital s’informarà puntualment del desenvolupament de la jornada i de l’inici de l’atenció mediàtica d’una AFE que resoldrà dubtes sobre el possible procés als quals es poden veure abocats els jugadors i comentarà la darrera hora que els hagin explicat els jugadors.

AFE ja es va reunir amb el CF Reus a principis de temporadda | AFE

"El Reus Deportiu estrena un gran patrocinador en la samarreta i en el cognom de l'equip" "Del Moral sobre les paraules d'Andreu: «És el nostre cap i l'hem de respectar»"