Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La cúpula de l'AFE visita el vestidor del CF Reus

Els màxims dirigents de l'Asociación de Futbolistas Españoles fa acte de presència al CF Reus per donar màxim suport als jugadors afectats per les inscripcions
Foto de família per immortalitzar la visita de l'AFE | @afefutbol

 

L'Asociación de Futbolistas Españoles ha visitat aquest matí les instal·lacions del CF Reus Deportiu per conversar una estona amb la plantilla roig-i-negra i donar el màxim suport possible a Karim Yoda, Tito Ortiz, Vitor Silva i Isaac Cuenca, futbolistes afectats per la limitació salarial que LaLiga ha imposat a l'entitat propietat de Joan Oliver després d'haver reduït el límit salarial reusenc de quatre milions a 2.300.000 euros.

 

La cúpula de l'AFE, al complet

Els representants que han visitat Reus són els més representatius de l'AFE. Encapçalats pel president David Aganzo han completat la comitiva el vicepresident Jesús Barbadilla, el secretari general Diego Rivas i l'assessor jurídic Santiago Liste. Aquest és el primer cop que els peixos grossos visiten els futbolistes roig-i-negres. La darrera visita es va produir el 8 de febrer d'aquest 2018 mentre que per trobar les anteriors cal remuntar-se el febrer del 2016 i dues al 2015: una al gener i l'altra a l'octubre.

 

L'AFE, disposada a anar a la vaga

El cas d'Isaac Cuenca ha portat cua a la seu de l'AFE. El sindicat de futbolistes no entèn la postura de Javier Tebas i està plantejant-se la possibilitat de convocar una vaga per al cap de setmana del 29 i 30 de setembre per intentar pressionar amb l'objectiu d'intentar desbloquejar la situació d'un Isaac Cuenca que podria fitxar pel CF Reus si LaLiga decidís ampliar el límit salarial restringit que a hores d'ara disposa l'entitat presidida per Xavier Llastarri.

 

Isaac Cuenca posa amb els dirigents de l'AFE | @afefutbol

 

La plantilla, agraïda

Tres són els jugadors que a hores d'ara han mostrat el seu agraïment públic a la visita de suport de l'AFE. Àlex Carbonell, Jesús Olmo i Tito Ortiz han estat els encarregats de compartir un missatge de complicitat a les xarxes socials. Olmo va patir durant dies la possibilitat de no poder ser inscrit mentre que Tito és un dels quatre jugadors que volen competir però no poden.

 

 

 

Comentaris