L'afició del CF Reus rep com a herois uns jugadors molt enfadats

L'afició roig-i-negra es mostra eternament agraïda a una plantilla maltractada que, tot i que cobraran les mensualitats pendents, no veuen amb bons ulls aquest remei

L'afició del CF Reus ha mostrat el seu gran agraïment a la plantilla roig-i-negra realitzant una rebuda amb honors a la plantilla després d'arribar a la capital del Baix Camp procedents de Madrid on aquest diumenge van sumar la quarta victòria de la temporada superant el fins ara líder Alcorcón. Un grup de seguidors reusencs, agraïts per l'esforç que fa un grup de jugadors que acumulen tres mesos sense cobrar, es van apropar a les instal·lacions de l'Estadi Municipal per rebre molt animadament la plantilla amb càntics, ovacions i bengales.

 

 

Agraïment recíproc

No només estan agraïts els seguidors als jugadors per la lluita oferta cada setmana. També ho era al revés. Els futbolistes van mostrar-se molt feliços per la gran rebuda per part dels aficionats i així ho van demostrar a les xarxes socials. Èdgar Badia, un dels primers a baixar de l'autobús en la seva arribada a l'Estadi, es va fondre amb una abraçada amb els presents.

 

Tot arriba després d'una jornada on els futbolistes del primer equip i del filial van protestar sobre la gespa per la situació que viuen. Tant en el Alcorcón-CF Reus com en el Reus B-Pobla, els roig-i-negres van fer vaga de competició en el primer minut de partit i no van disputar la pilota, agafant-se per les espatlles en el cercle central. I és que la plantilla entrenada per Xavi Bartolo està molesta amb la versió que es vol fer arribar des de Madrid assegurant que LaLiga, estament presidit per Javier Tebas, salva al CF Reus de la desaparició pagant ells les nòmines pendents.

 

 

 

LaLiga també salva LaLiga

Pagar les nòmines pendents és pa per avui i gana per demà. Segons el portal IUSport, LaLiga es farà càrrec de les nòmines pendents dels tres darrers mesos que estan valorades en 700.000 euros i també del que resta de temporada. Si per tres mesos no s'han pagat 700.000 euros, pels set mesos restants de competició caldrà abonar quelcom més d'1.600.000 euros. En total, LaLiga desembutxacaria 2.300.000 euros que, segons IUSport, serien descomptats dels ingressos televisius dels ganxets procedents de LaLiga.

 

Aquest moviment ha creat polèmica entre algunes de les aficions que els darrers anys s'han vist perjudicades per decisions de LaLiga. Seguidors de l'Elche o Murcia, entre d'altres, han mostrat la seva disconformitat amb aquesta decisió de Javier Tebas i han carregat contra la competició mitjançant les xarxes socials. Amb aquesta decisió de pagar les nòmines al CF Reus, LaLiga es cura en salut i evita que un integrant del seu torneig deixi de competir, provocant una lliga de 21 equips i una devaluació exterior de la competició, fet que afectaria de ple a l'explotació comercial del millor futbol estatal de cara a l'estranger.

 

Ara bé, aquesta decisió de LaLiga no deixa de ser una tireta sobre una ferida molt gran. El problema del CF Reus segueix estant en les oficines del Carrer Mercade i Recasens. Els futbolistes cobraran però els membres del cos tècnic no veuran un euro i els treballadors del club tampoc. Pagar els jugadors implicarà que ningú pugui marxar però, de retruc i encara menys amb el 'favor' de LaLiga, es podrà reforçar la plantilla ni es podrà inscriure els futbolistes marginats. El nivell esportiu de l'equip seguirà sent el mateix que el de la primera volta, fet que pot condemnar al CF Reus al descens de categoria. Calen solucions ja, solucions de debò. El club necessita una injecció de diners procedents de l'ampliació de capital anunciada i de l'arribada d'un inversor extern. De no ser així, el descens de categoria i el futur de la viabilitat de l'entitat quedarà molt en entredit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris