El reusenc Albert Casanovas anuncia que es retira de l'hoquei als 35 anys

Jugador molt estimat a Reus, ha estat l'artífex de grans moments pel club roig-i-negre
Albert Casanovas, eufòric, durant una victòria roig-i-negra | Laia Solanellas
 

Als grans noms de la història de l'hoquei sobre patins de Reus se n'hi ha de sumar un més a partir d'avui. El reusenc Albert Casanovas ha anunciat que penja els patins després d'una llarga carrera, plena d'èxits, que en les últimes temporades s'havia vist truncada per algunes molèsties físiques que l'han acabat portant a prendre aquesta decisió. Casanovas, nascut a Reus fa 35 anys, ha passat els últims 18 anys de la seva vida competint al màxim nivell en hoquei sobre patins i durant aquest temps ha cultivat no només l'estima de molts, sinó també una vitrina plena d'èxits.

Actualment, el reusenc militava a les files del Benfica portuguès però un dels grans moments en la seva carrera és sens dubte el que va aconseguir el 2017 amb el Reus Deportiu, aixecant la tan preuada Copa d'Europa. Convocat també amb la selecció espanyola, aquest mateix any també sumaria entre el seu palmarès el mundial i l'europeu del 2018.

Casanovas va començar a patinar als quatre anys. Als 17, va debutar amb el primer equip del FC Barcelona i durant la seva carrera ha passat pel Reus Deportiu, l'Oliveirense i el Benfica, tots ells equips de primer nivell en l'hoquei sobre patins.

"Urgent: Confirmen la data en què tornarà la Lliga de futbol" "Confirmat: Ja està decidit el futur del Nàstic i la Pobla aquesta temporada"