Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els americans es presenten a un CF Reus que ho té tot en contra per sobreviure

Clifton Onolfo i el seu germà Curt aterren a Reus i es presenten als integrants del club. Avui, clau per evitar una fuga de jugadors i convèncer LaLiga del seu projecte
El futur del CF Reus penja d'un fil, el temps juga en contra | TarragonaDigital

 

Els americans ja són aquí. Clifton Onolfo i el seu germà Curt han aterrat aquest dimecres a Reus per realitzar el primer pas sobre el terreny i posar les primeres pedres d’un projecte que pot començar tort. Tal com ha explicat RAC1, l’aposta dels americans pel CF Reus és seriosa, tenen diners sobre la taula però juguen amb en contra d’un factor impossible de controlar: el temps. Un factor que està sent utilitzat per part de la plantilla, per l’Associació de Futbolistes Espanyols i que repercutirà en el Jutge de Disciplina Social de LaLiga i a la mateixa LaLiga.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Avui dijous, possible fuga de jugadors

Els americans s’han trobat amb una gran sorpresa desagradable just aterrar al CF Reus: una nova herència enverinada de Joan Oliver. Com ja us vam explicar a TarragonaDigital, Oliver va acordar amb la plantilla que si dilluns no havia venut la SAE, els futbolistes podrien iniciar el procés d’alliberament del seu contracte. Ara bé, la segona part de l’acord afirmava que si apareixia un comprador, hi hauria temps fins dimecres a les 23.59 hores per ingressar els deutes als jugadors.

 

Aquest dimecres a la nit, Cliff i Curt Onolfo es reunien en un conegut hotel de Reus amb els jugadors i els transmetien la seguretat que anaven a cobrar en les pròximes hores. Aquesta era la intenció però part del vestidor, per culpa del tracte rebut per Joan Oliver i amb el suport d’AFE, ja no compra el discurs i té previst demanar aquest dijous la seva llibertat per poder abandonar l’entitat i incorporar-se a un altre equip en els set dies que queden abans que finalitzi el mercat d’hivern. Si marxessin més de quatre jugadors, la primera plantilla es quedaria amb menys dels set jugadors necessaris per a poder competir (si es pogués), factor que jugaria en contra de la supervivència de l’entitat i afegiria pes a una possible resolució negativa de la història roig-i-negra a Segona.

 

Segons RAC1, AFE ha informat als futbolistes que divendres o dilluns hi podria haver una resolució definitiva de l’expedient de disciplina obert per LaLiga i, com és d’esperar, aquest seria negatiu pel que fa als interessos d’un CF Reus que acabaria expulsat del torneig.

 

Hores per demanar paciència

Clifton i Curt Onolfo, sense la presència d’un Russell Platt que es troba a França atrapat pel temporal de neu, volen convèncer LaLiga i parlar amb el Jutge de Disciplina Esportiva per posar fre a la destrucció del CF Reus. Volen mostrar la seriositat, fiabilitat i solidesa del seu projecte i deixar clar que, si es confia, hi ha diners per fer els pagaments als jugadors i per sanejar el club, va explicar RAC1 aquesta mitjanit.

 

D’altra banda, la SER ha pogut parlar amb els nous propietaris del club i aquest afirmen que el deute del CF Reus és més gran d’allò que els hi va comentar Joan Oliver. Asseguren que l’operació de compra de la SAE ha costat uns 7,5 milions de dòlars (uns 6,6 milions d’euros) i que amb les despeses extres no previstes podria ascendir la xifra a uns vuit milions d’euros. A més, reconeixen que només coneixien el 50% de l’estat del club. Segons la ràdio, els americans ja s’haurien posat en contacte amb el Consejo Superior de Deportes per validar la compra, una operació que consta davant notari.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris