Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Josep Maria Andreu: «S'ha criticat en excés els jugadors i els tècnics»

El president grana passa pel Sempre Nàstic després de la primera victòria a la lliga i abans del derbi a Reus. Lamenta la crítica destructiva que ha envoltat l'equip

 

Josep Maria Andreu respira tranquil. El president del Nàstic va finalitzar l'encontre davant l'Osasuna molt alleugerit després de sumar la primera victòria de la temporada. Conscient que el duel contra els navarresos era una final avançada, el màxim mandatari dels tarragonins viu amb més calma i optimisme la setmana prèvia al derbi de diumenge a l'Estadi Municipal de Reus. Abans de mirar cap al futur immediat, Andreu ha fet balanç de les primeres setmanes de temporada i s'ha mostrat contundent: «La gent ha de tenir una mica més paciència. Segur que el 95% dels nostres abonats tenen paciència perquè saben on estem i d'on venim».

 

Ara bé, el president grana no pot obviar el sector més crític amb el projecte i l'equip: «Sempre hi ha un percentatge molt petit que critica per criticar i per fer mal. La crítica constructiva és bona però quan es travessa una línia, ho deixa de ser. S'ha criticat en excés als jugadors i els tècnics, sobretot José Antonio Gordillo». En aquest sentit, Andreu ha deixat clar que mai s'ha posat en dubte la feina del sevillà i llança un missatge a l'entorn: «S'ha de fer pinya i sumar, donar el màxim suport al projecte, tots hem de tenir memòria i aquells que critiquen haurien de reflexionar una mica».

 

Optimista a l'espera de Ramiro Guerra i un possible fitxatge

El president nastiquer no ha descartat que l'equip realitzi un reforç abans de l'obertura del mercat de fitxatges d'hivern: «Estem oberts al fet que s'incorpori algun jugador més però no fitxarem per fitxar, ha de marcar les diferències», ha assegurat Andreu delegant aquesta responsabilitat en el director esportiu Arnal Llibert. A més, s'ha referit al jugador grana que encara no ha debutat: «Quan s'incorpori Ramiro Guerra, que ha de ser un jugador important, tindrem un bon equip i veurem l'ampolla plena».

 

Josep Maria Andreu durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López

 

Inici de projecte

Andreu també ha defensat la feina realitzada durant l'estiu per confeccionar la plantilla de la temporada 2018-2019: «Havíem de fer una plantilla amb un estil diferent i això no és fàcil, hem de pensar en els límits salarials de la categoria». El cap visible del Nàstic ha profunditzat en aquesta qüestió, assegurant que «les diferències de pressupost a la categoria són molt exagerades, marquen les classificacions i és un handicap per a nosaltres».

 

Andreu ha posat un exemple sense dir noms, tot i que se sobreentén que un dels casos és el de Sergio Tejera: «Teníem un parell de jugadors que els volíem renovar amb quantitats importants que arribaven als 300.000 o 350.000 euros i han marxat per cobrar 500.000. Els jugadors bons de Segona volen anar sempre primer als tres equips que baixen perquè tenen molts diners. Els 200.000 euros que pot cobrar un jugador al Nàstic, pot cobrar en un d'aquests equips fins a 500.000».

 

Derbi i Federbet

Pel que fa al derbi contra el CF Reus del pròxim diumenge a les 18.00 hores, Andreu està confiat a canviar la dinàmica de les darreres dues temporades i sumar la primera victòria nastiquera en els duels a Segona Divisió: «Esperem que la dinàmica canviï i que diumenge sigui favorable al Nàstic, vull ser optimista, tenim la plantilla quasi totalment operativa». El president grana també ha anunciat que «la setmana vinent hi ha un acte de conciliació amb Federbet per a què aporti proves d'allò que van dir en el seu moment (sobre el partit a Osca). És el segon cop que es produeix i volem saber si hi va haver alguna cosa, arribarem fins al final en aquest tema».

 

Josep Maria Andreu ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de la part superior a aquest text.

 

Josep Maria Andreu durant l'entrevista al Sempre Nàstic | Joan Alfons López
Comentaris