Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arnal (Nàstic): «La situació és greu però hi ha temps per sortir-ne»

Arnal Llibert, director esportiu del Nàstic, fa balanç de l'actualitat grana i comenta la feina realitzada fins ara i la que s'aproxima al mes de gener
Arnal Llibert durant l'entrevista al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio | Joan Alfons López

 

Arnal Llibert, director esportiu del Nàstic, ha analitzat l'actualitat grana aquest migdia al Sempre Nàstic i ho ha fet per enviar un missatge de tranquil·litat a l'entorn: «És una situació greu a la classificació però hi ha prou temps per sortir-ne». El responsable de la parcel·la esportiva dels tarragonins ha avisat que «les valoracions es faran al final, fins al final la meva intenció és ajudar» quan ha estat qüestionat pel seu encert a l'hora de fitxar el passat estiu.

 

Imanol Garcia, ni confirma ni desmenteix

Arnal no ha volgut donar detalls sobre l'operació que el Nàstic té en marxa per tancar la cessió d'Imanol Garcia, migcampista de l'Osasuna. Tot i que l'arribada del navarrès està pràcticament acordada, el director esportiu grana només ha assegurat que «Imanol és una de les opcions que ens agrada, no hi ha res fet. No és l'única i estem valorant la millor». D'allò on no hi ha dubtes és que el Nàstic necessita un fitxatge al centre del camp de forma urgent: «Seria important que es fes com més aviat millor, estem necessitats i si ve algú fresc de cames i de ment serà important».

 

 

Necessitats per al gener

El canvi d'entrenador i el nou sistema amb el qual juga el conjunt grana provocarà que el Nàstic reestructuri la seva plantilla el pròxim mes de gener. Les prioritats, a hores d'ara, són la defensa i el mig del camp: «Estem valorant opcions per reforçar la part defensiva perquè amb les lesions d'Arzo i d'Iván López estem molt tocats, juguem amb tres centrals i un desgast important als carrilers. Hem de tenir aquestes posicions ben ocupades».

 

Per cobrir millor el mercat, el club ha incorporat a Antonio Prieto a la direcció esportiva, factor que Arnal no veu com una amenaça a la seva feina: «És positiu, tothom qui vingui per ajudar és important. Els projectes en un club professional ha de tenir dirigents. La direcció esportiva és l'àrea més important del club. Els fitxatges són conseqüència d'un treball que es fa tot l'any, al gener i febrer has de saber els fitxatges que faràs al juny. Com més gent hi hagi, millor».

 

El director esportiu del Nàstic, Arnal Llibert, ha analitzat l'actualitat grana | Joan Alfons López

 

Dimitir?

Arnal Llibert s'ha mostrat contundent a l'hora de valorar si havia passat pel seu cap l'opció de presentar la dimissió pels mals resultats: «Dimitir? No. En què ajudaria això al Nàstic. Estic aquí per sumar. He fet una feina des del dia 20 de juny que vaig entrar amb unes dificultats que hi ha hagut com la desvinculació d'una gent que hi havia abans». El director esportiu ha volgut recordar la data quan es va incorporar a la feina perquè «fitxar a partir del 20 de juny és molt difícil, la majoria de plantilles ja estan gairebé fetes i els retocs són mínims».

 

Pel que fa als resultats, Arnal ha lamentat que «hem tingut errors greus defensius que ens han perjudicat molt i amb gols», tot i que és optimista perquè «l'equip està agafant confiança i un to físic que vol Enrique Martín per la seva forma de jugar, el més important ara és sumar. Pots jugar bé o malament però el necessari és guanyar punts». El director esportiu ha tractat altres qüestions que pots veure en el vídeo de l'entrevista.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris