Hores clau al Nàstic per l'arribada d'Abeledo i el fitxatge d'Isaac Becerra

El futbolista del Màlaga arribarà cedit i amb el porter del Valladolid s'intensificaran les negociacions quan es confirmi la sortida de Dimitrievski
Isaac Becerra i Ignacio Abeledo poden arribar al Nàstic en els pròxims dies | TarragonaDigital.com

 

S'aproximen hores clau i, a la vegada difícils, al Gimnàstic de Tarragona. Les oficines de Can Nàstic estan ultimant els últims detalls per l'arribada d'Ignacio Abeledo, procedent del Màlaga, i amb el mateix club andalús s'està acabant de negociar la sortida d'Stole Dimitrievski. Aquest fet desencadena l'interès de l'entitat grana per incorporar a l'equip un porter i l'escollit és Isaac Becerra, el qual no ha comptat amb gaires oportunitats la darrera temporada al Valladolid i, amb l'ascens de l'equip de Castella i Lleó a Primera, la seva continuïtat és molt complicada.

 

Abeledo, més pólvora a l'atac del Nàstic

El Nàstic fa un temps que va darrere d'Ignacio Abeledo i, en les pròximes hores, sembla que podria fer-se oficial l'arribada del futbolista a l'entitat grana. El jugador del filial del Màlaga, el qual aquesta temporada ha estat el màxim golejador de l'equip amb una vintena de gols, podria estar sota les ordres de José Antonio Gordillo abans del partit contra el Peralada d'aquest dissabte 21 de juliol.

 

L'acord amb el futbolista andalús faria uns dies que està tancat, però faltarien acordar els últims detalls per a la cessió. El que podria ser el detonant final per a l'arribada d'Abeledo al Nàstic és l'acord entre l'entitat grana i el Màlaga per Stole Dimitrievski, pel qual l'entitat andalusa hauria d'abonar una xifra al voltant del milió d'euros que se'ls hi demana.

 

 

La incorporació d'Abeledo al Nàstic sumaria un jugador més a la nòmina de davanters grana, que en aquests moments, és molt llarga. A les incorporacions dels joves Luis Suárez i Rodri Cuenca –que podria sortir cedit–, i el veterà Manu del Moral a l'atac grana, s'hi sumen amb els davanters que ja compta el Nàstic, Manu Barreiro i Ike Uche, però la continuïtat del davanter nigerià no està assegurada.

 

A més, Abeledo pot ocupar posicions de banda, on el Gimnàstic de Tarragona compta amb Tete Morente i Dumitru Cardoso, jugadors pels quals ha mostrat interès el Lugo d'Emilio Viqueira, però no es contempla la seva sortida.

 

El fitxatge de Becerra, per quan es confirmi la sortida de Dimitrievski

Sí l'arribada d'Abeledo depèn, en certa manera, a la sortida d'Stole Dimitrievski al Màlaga, el fitxatge d'Isaac Becerra pel Nàstic, també està lligat al futur del porter macedoni. El director esportiu de l'entitat grana, Arnal Llibert no vol deixar res enlaire i ja hauria contactat amb el porter del Valladolid per encarrilar el seu fitxatge per quan marxi Dimitrievski.

 

A més, l'encara jugador grana, no va participar ni un minut en el partit d'entrenament d'ahir dimecres contra la Pobla de Mafumet, fet que podria preveure, encara més, el futur de Dimitrievski com a nou jugador del Màlaga.

 

Isaac Becerra durant un entrenament amb el Valladolid | @realvalladolid

 

Això sí, el Valladolid no ho posarà fàcil. El conjunt de Castella i Lleó vol negociar per Becerra i, sabent que el Nàstic tindrà diners amb la venda de Dimitrievski, intentarà aprofitar-ho al màxim. En aquest sentit, l'equip grana parteix amb cert avantatge sobre el seu principal competidor, l'Extremadura, ja que fa dies que va darrere d'Isaac Becerra, que vol desvincular-se del Valladolid.

 

El porter del Valladolid, el qual compta amb molta experiència a Segona, no ha tingut la continuïtat desitjada aquesta última temporada, veient que li ha passat pel davant Jordi Masip. Tot i això, Becerra ha jugat 162 partits a la divisió de plata espanyola entre Valladolid i Girona.