Carlos Blanco i Dongou rescindeixen el contracte amb el Nàstic

El central és lliure de decidir el seu futur i el davanter camerunès jugarà al Lugo
Carlos Blanco s'acomiada del Nàstic de Tarragona | Joan Alfons López

 

El Gimnàstic de Tarragona segueix arribant a acords per acomiadar jugadors. Després de les sortides de Matilla, Gaztañaga i Perales, en finalitzar els seus contractes que els vinculaven al conjunt grana, ara els que han arribat a un acord per desvincular-se del Nàstic són el defensa Carlos Blanco i el davanter Jean-Marie Dongou. Així doncs, tots dos deixaran de defensar l'escut de l'equip tarragoní després de rescindir els seus respectius contractes per mutu acord.

Carlos Blanco s'acomiada del Nàstic

El defensa central català es va incorporar a l'equip en el període de fitxatges l'estiu passat. Mesos després, va sortir cedit al filial del Betis, a la Segona B, on ha jugat la segona part de la temporada. Carlos Blanco, durant la seva etapa amb el Nàstic, ha disputat 5 partits oficials, quatre en la competició de lliga i un de Copa del Rei.

 

El Nàstic ha agraït al futbolista la seva professionalitat amb la qual ha treballat durant tota la temporada i li desitja un bon futur professional i personal. Tanmateix, Carlos Blanco ha deixat el seu missatge a les xarxes on s'ha acomiadat d'afició, club i companys.

 

Dongou marxa al Lugo

Després de l'arribada al conjunt gallec del porter Alberto Varo, ara el CD Lugo es fa amb els serveis del davanter Jean-Marie Dongou, després de rescindir el seu contracte amb el Nàstic. El futbolista camerunès va arribar el passat estiu al conjunt tarragoní i durant aquesta temporada ha disputat un total de 8 partits oficials i signarà amb el Lugo per les dues properes temporades. El Gimnàstic de Tarragona ha volgut agraïr el seu treball mentre ha defensat l'escut de l'equip i li desitja la millor de les rots en el seu futur, tant personal com professional.