Sis campionats territorials i tres autonòmics es decidiran al Camp de Tarragona

La Representació Territorial de Tarragona anuncia els clubs i les seus del Camp de Tarragona que acolliran les fases finals d'algunes de les seves competicions territorials i autonòmiques
La pilota de bàsquet decidirà diferents tornejos en el Camp de Tarragona | Joan Alfons López

 

S’aproxima el final de la temporada esportiva del bàsquet català i les fases finals de les competicions es troben a la volta de la cantonada. L’habitual format de ‘Final a Quatre’ inundarà les actualitats dels clubs que les disputin amb l’objectiu d’assolir ascensos de categoria. Davant la imminent arribada del tram decisiu de campanya, la Representació Territorial de Tarragona de bàsquet ha anunciat aquest dimarts els clubs del Camp de Tarragona que actuaran d’organitzadors i cediran les seves instal·lacions per a la disputa dels partits amb més emoció de la temporada.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Sis territorials i tres autonòmics

De totes les competicions existents, el nostre territori acollirà sis fases finals de campionats territorials i tres de perfil català i que aplegarà els conjunts més importants del bàsquet semiprofessional català. El Bàsquet Manyanet de Reus es farà càrrec de la competició Mini Masculí i Femení el 19 de maig, idèntica data per al Preinfantil masculí al TGN Bàsquet. El 25 de maig serà el torn per al Club Bàsquet Tarragona, club que acollirà el Preinfantil femení. I no serà fins a l’1 de juny quan el CB Àguiles de Santa Coloma de Queral sigui seu de l’Infantil Femení, l’AE Claret de Valls organitzi l’Infantil Masculí i el CB Valls s’encarregui del Cadet femení.

 

Els campionats més mediàtics seran, sense dubte, el de la Copa Catalunya Masculina i el de Primera categoria femenina el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. El primer es desenvoluparà a les instal·lacions del CB Calafell, a Segur de Calafell. El segon tindrà lloc al Pavelló Joana Ballart de Valls. El teló baixarà quan el Reus Deportiu posi punt final a la disputa de la ‘Final a Quatre’ sots 25 masculina a les instal·lacions del carrer Antoni Gaudí.

 

Finals a quatre amb seu tarragonina

19 de maig: Mini Masculí i Femení al Bàsquet Manyanet (Reus)

19 de maig: Preinfantil masculí al TGN Bàsquet (Tarragona)

25 de maig: Preinfantil femení al CB Tarragona (Tarragona)

01 de juny: Infantil Femení al CB Àguiles (Santa Coloma de Queralt)

01 de juny: Infantil Masculí a l’AE Claret (Valls)

01 de juny: Cadet femení al CB Valls (Valls)

01 de juny: Cadet masculí al CB Cantaires (Tortosa)

01 i 02 de juny: Copa Catalunya Masculina al CB Calafell (Segur de Calafell)

01 i 02 de juny: Primera categoria femenina al CB Valls (Valls)

08 i 09 de juny: Tercera categoria femenina a l’AE La Sènia (La Sènia)

08 i 09 de juny: Sots 25 Masculí al Reus Deportiu (Reus)