Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Segueix en directe les explicacions del CF Reus sobre el mercat de fitxatges

TarragonaDigital t'ofereix en directe la compareixença de premsa del CF Reus Deportiu on donarà explicacions sobre la situació viscuda durant el mercat de fitxatges amb les fallides inscripcions de cinc futbolistes per al primer equip

 

El CF Reus Deportiu oferirà a partir de les 12.30 hores una de les compareixences de premsa més esperades pels seguidors del conjunt del Baix Camp. L'entitat roig-i-negra donarà explicacions després de les complicacions viscudes en el mercat de fitxatges d'estiu a l'hora d'inscriure futbolistes a LaLiga, fet que ha provocat que la direcció esportiva s'hagi vist obligada a renunciar a futbolistes de pes com Vitor Silva o Dejan Lekic i veure com jugadors importants com Karim Yoda o Tito Ortiz no han pogut ser inscrits per a competir. Per acabar-ho d'adobar, el club presidit per Xavier Llastarri no ha pogut fer efectiu el fitxatge més il·lusionant de la seva centenària història com és el cas d'Isaac Cuenca.

 

Serà a les 12.30 hores quan el club s'asseurà davant els mitjans de comunicació per explicar què ha succeït i perquè s'ha arribat a aquesta situació. Es preveu que el president Xavier Llastarri i el propietari del club Joan Oliver siguin les principals veus de la compareixença, tot i que tampoc es descarta la presència del director esportiu Sergi Parés. Les explicacions roig-i-negres, llargament esperades per l'entorn de l'equip des de fa més de dues setmanes, es podran seguir en directe a TarragonaDigital. Des d'aquesta mateixa pàgina, situat a la part superior del present text, es podrà reproduir un Facebook Live a partir de dos quarts d'una del migdia per poder veure la roda de premsa amb imatge i so en directe des de l'Estadi Municipal de Reus.

 

Isaac Cuenca podria abandonar el CF Reus si li arriba una proposta per jugar de forma immediata | CF Reus

 

El fitxatge de Cuenca podria escapar-se

La situació que viu el CF Reus podria provocar que pròximament s'escapés la incorporació d'Isaac Cuenca. El futbolista reusenc ha passat pels micròfons del 'Tot Gira' de Catalunya Ràdio i ha reconegut que «puc fitxar per qualsevol però estic entrenant amb el Reus encara, estic bé però tampoc puc esperar molt, si alguna cosa arriba, sóc professional i he de jugar». L'esportista del Baix Camp ha reconegut que «vaig rebutjar ofertes de fora d'Espanya perquè volia jugar a casa i estar a prop de la família» i assegura estar «una mica decebut amb LaLiga, no m'ho esperava. Creia que mirarien pel jugador una mica més. No pots fer de policia sense proves».

Comentaris