Un problema en la inscripció de jugadors afectarà el CF Reus a Las Palmas

El club anuncia un imprevist de darrera hora en el procés d'inscripció de futbolistes
Alguns jugadors del CF Reus podrien quedar-se fora del matx | CF Reus

Sorpresa desagradable a la seu del Club de Futbol Reus Deportiu anunciada aquest divendres al vespre. El club presidit per Xavier Llastarri ha patit un problema en el procés d'inscripció de diferents jugadors de l'equip de cara a afrontar el matx contra la Unión Deportiva Las Palmas de diumenge a les 22.00 hores i alguns d'aquests integrants de la plantilla no podran ser alineats en el primer duel de lliga, trastocant intensament els plans organitzats per l'entrenador Xavi Bartolo.

El club del Carrer Mercadé i Recasens no dona gaires detalls sobre l'arrel del problema i anuncien que el club està treballant per solucionar-ho. L'entitat ganxeta no ha facilitat la llista de futbolistes afectats perquè, segons argumenten, podria trobar-se solució per alguns casos abans de la disputa de l'encontre a l'Estadio de Gran Canaria. Uns casos que afectarien, segons el Diari de Tarragona, a Vitor, a Lekic, a Linares i a Yoda, sense descartar-ne més.

LaLiga, molt escrupolosa a l'hora d'inscriure els jugadors

El passat estiu, tal com va informar iusport, LaLiga va endurir els criteris per a la inscripció de jugadors professionals. L'estament presidit per Javier Tebas va presentar davant el Consejo Superior de Deportes una contundent modificació de l'article 1 del Llibre V del Reglament de la patronal on destacava que les inscripcions s'havien de realitzar mitjançant l'aplicació informatitzada Liga Manager i la impossibilitat de fitxar futbolistes si se supera el límit salarial fixat per la Comissió de Control de LaLiga.

El misteri es resoldrà diumenge

No serà fins diumenge quan es coneixerà la llista de jugadors que hauran viatjat a Las Palmas de Gran Canària. El CF Reus, com ja era habitual la temporada passada, no ha ofert ni oferirà mai cap llistat amb els jugadors convocats de cara al següent encontre de lliga. La direcció esportiva ganxeta vol evitar donar pistes als rivals de forma pública i això impedirà fer un filtre d'aquells esportistes afectats. Sigui com sigui, la disputa del partit no corre perill i hi haurà banqueta disponible, fet que deixa entreveure que confirma que són casos molt puntuals tenint en compte que Querol, Ricardo, Moore i Olmo ja anaven a ser baixa per aquest partit.

Comunicat del CF Reus

El CF Reus Deportiu SAD informa que, excepcionalment i a causa de problemes d'última hora en el procés d'inscripció de jugadors, pel partit contra la UD Las Palmas, alguns integrants de la plantilla no podran ser alineats en aquest primer partit de lliga. El club treballa intensament per resoldre aquesta situació amb la màxima celeritat possible.

"Es confirma l'amo de la banqueta de l'Ibersol CBT per a la temporada 2018-2019" "El Nàstic traspassa Maikel Mesa a Las Palmas i tanca el serial de l'estiu"