PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

Brots verds per a l'optimisme al CF Reus

El club espera anunciar entre avui i demà un acord amb un grup inversor per aportar els diners necessaris que desembussarien l'actual situació esportiva roig-i-negra
Joan Oliver durant una roda de premsa a l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

 

Gir dràstic en els esdeveniments a can CF Reus Deportiu. Si durant les darreres hores s'ha respirat un pessimisme molt contundent a les instal·lacions del Carrer Recasens i Mercader, aquest dimecres la situació ha fet un gir de 180 graus. Dirigents del club han comunicat aquest matí a la plantilla roig-i-negra que la situació que manté a set dels jugadors sense poder ser inscrits a LaLiga podria solucionar-se en les pròximes hores.

 

L'entitat ganxeta, amb Joan Oliver com a màxim accionista, estaria molt a prop de tancar un acord amb un grup inversor una important injecció de capital que permetria tornar a la normalitat a l'entitat del Baix Camp. L'acord estaria tan avançat que es preveu i desitja que es pugui anunciar de forma oficial entre avui dimecres i demà dijous. La plantilla, molt preocupada per aquesta circumstància des que es va anunciar fa dues setmanes, ha conviscut amb neguit constant fins que aquest matí ha rebut una important injecció d'optimisme que podria confirmar-se en qüestió d'hores.

 

En el cas que la injecció econòmica fos la necessària, el CF Reus podria inscriure els futbolistes Dejan Lekic, Karim Yoda, Vitor, Jesús Olmo, Shaq Moore, Tito i Miguel Linares. A més, en el cas que hi hagués marge, també es podria oficialitzar la incorporació d'Isaac Cuenca.

 

El matx contra el Zaragoza podria haver estat el darrer sota la limitació de futbolistes inscrits | Laia Solanellas

 

LaLiga no se'n refia de la solvència econòmica del CF Reus

La reducció del límit salaria previst per al CF Reus ve provocat perquè LaLiga té dubtes de la viabilitat econòmica de la Societat Anònima Esportiva dels reusencs. No ja només per aquesta temporada, sinó per a les següents. Les exigències de LaLiga han de ser acomplertes pels participants en el torneig si no volen tenir restriccions en el límit salarial, factor que permet confeccionar les plantilles que han de competir sobre la gespa.

 

Per aquest motiu que LaLiga demana al CF Reus una injecció econòmica important si vol disposar del límit salarial que tenia previst. Els reusencs, que havien donat seguretat a l'hora de realitzar una ampliació de capital de tres milions però de cara al mes de novembre, s'han trobat amb la negativa de LaLiga a les promeses i ara volen realitats abans de l'1 de setembre. Després de dies d'intriga i neguit, sembla que el serial és a prop d'acabar. I de fer-ho pel final feliç.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris