Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Sanció mínima per al CF Reus pel seguidor que va saltar a la gespa

El CF Reus ha estat castigat amb 301 euros per la invasió de camp d'un seguidor per encarar-se amb el porter de l'Extremadura. Solanes, sancionat amb un partit
L'acta de Varón Aceitón ha tingut les seves conseqüències | Laia Solanellas

 

El CF Reus Deportiu pot respirar tranquil. El Comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol ha aplicat el càstig mínim al club per l'incident que va protagonitzar un seguidor roig-i-negre pel fet de saltar al terreny de joc en la recta final del partit contra l'Extremadura per encarar-se amb el porter visitant Álvaro Fernández.

 

La ràpida intervenció de la seguretat de l'Estadi va impedir que passés quelcom greu, fet que junt amb la manca d'incidents previs, ha provocat que la federació hagi decidit aplicar el mínim càstig: 301 euros de sanció. L'entitat propietat de Joan Oliver, que volia al·legar que el futbolista de l'Extremadura va provocar el públic local amb gestos antiesportius, va presentar un recurs adjuntant la millor documentació possible per aconseguir que la sanció fos mínima. I, finalment, s'ha aconseguit.

 

El seguidor roig-i-negre s'ha encarat amb violència amb Álvaro, porter de l'Extremadura | Laia Solanellas

 

Solanes, castigat. Moore, retornat

El club no era l'únic que s'exposava a una sanció. El delegat Joan Solanes també ho estava després de la seva expulsió en el temps de descans. Santiago Varón Aceitón va deixar fora del partit al delegat roig-i-negre perquè, segons figura en l'acta arbitral, Solanes «va girar-se a la tribuna principal on s'ubicaven els seguidors del seu equip mentre aquests protestaven la nostra activació i moure les mans cap amunt amb l'ànim que l'afició situada en aquella zona protestés de forma més enèrgica». Finalment, el Comitè de Competició ha castigat al delegat amb un únic partit de sanció quan podia haver rebut una sanció major de fins a quatre encontres.

 

Solanes no podrà formar part del partit del CF Reus al camp de l'Oviedo però sí que ho podrà fer Shaq Moore. El nord-americà tornarà aquest dijous als entrenaments després de la seva participació en els dos darrers amistosos amb la seva selecció. Aquests, jugats a Europa, van ser contra Anglaterra i Itàlia. Davant els anglesos, Moore va entrar en la recta fina del partit i contra els italians va jugar els 90 minuts.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris