Bartolo: «Fins a les dotze de la nit pot passar qualsevol cosa»

Optimisme al CF Reus després de poder inscriure tres jugadors i amb la possibilitat d'inscriure'n algun més abans que acabi el dia
Xavi Bartolo s'ha mostrat optimista per les darreres incorporacions del CF Reus | Albert Fuertes

 

Les darreres setmanes al CF Reus no han estat les desitjades, ni de bon tros, en el club. Des que va saltar la notícia que no podien inscriure 7 jugadors de la plantilla per motius econòmics, arriba l'últim dia de mercat i, encara no està tot solucionat, però hi ha molt més optimisme. El club roig-i-negre ha confirmat la inscripció de tres futbolistes de la primera plantilla Shaq Moore, Jesús Olmo i Miguel Linares, i es confia amb la incorporació d'alguns dels que encara tenen possibilitats, com són Tito Ortiz, Karim Yoda i Vitor, a més d'Isaac Cuenca. Això sí, el que no vestirà la camiseta del CF Reus és Dejan Lekic, el qual posa rumb al Cádiz.

 

Actitud positiva de Xavi Bartolo amb les inscripcions

Després de poder inscriure tres futbolistes per aquesta temporada de LaLiga1|2|3, el tècnic Xavi Bartolo s'ha mostrat optimista davant la situació que s'està vivint al club. «Tinc confiança en què en el dia d'avui les negociacions continuen i podem fer un pas endavant», declara l'entrenador roig-i-negre, el qual mostra una actitud positiva, ja que fins a les dotze de la nit es poden fer inscripcions. 

 

Així doncs, Bartolo ha fet «una lectura positiva» de la situació, ja que pot comptar amb tres jugadors més per les pròximes jornades. Podrà comptar amb Miguel Linares, el qual cobrirà una posició en què no hi havia ningú i havia jugat fins ara en aquesta posició Fran Carbia, a més de Jesús Olmo, el qual completarà la línia de centrals, i Shaq Moore que competirà al lateral dret amb Bastos.

 

Tanmateix, la baixa de Lekic ha estat dolguda per part de l'entitat, ja que es comptava amb ell, però dins la situació difícil que viu el club, s'entén aquesta baixa. A més, la davantera és una zona en què només es compta amb un jugador, Linares, i altres jugadors d'atac, com Querol, que està lesionat, o Yoda i Cuenca, que no han pogut ser inscrits, no es pot comptar amb ells.

 

Una situació molt difícil i greu per al CF Reus 

Aquestes no han estat gens fàcils per als de l'entitat ganxeta, però cada cop es veu més la llum al final del túnel. Una situació que el vestidor ha viscut negativament i no ha estat la millor possible. «La bona dinàmica que portàvem en tenir la plantilla conformada molt aviat, s'ha vist enterbolida per aquest fet», ha explicat un Bartolo que veu amb la incorporació de Yoda, Tito, Vitor i Cuenca «la cirereta del pastís», però l'entrenador no es vol fer «il·lusions», ja que pot passar de tot en aquestes últimes hores, però està segur que «el club farà l'impossible per incorporar a tots els jugadors».

 

Jesús Olmo i Shaq Moore no podran debutar a Elx

En els fets positius sempre hi ha una part, per petita que sigui, és negativa. En aquest cas les inscripcions de Jesús Olmo i Shaq Moore és bona per al club, però no podran debutar aquest cap de setmana en el partit al Martínez Valero conra l'Elche, ja que arrosseguen una sanció, la qual, com que no estaven inscrits, no van poder complir. Així doncs, no serà fins al següent partit, en la jornada 4 a l'Estadi Municipal contra l'Albacete.

 

En aquest sentit, Xavi Bartolo preveu que el partit contra l'Elche serà «molt dur i difícil», ja que es trobaran un equip que «acaba de pujar de categoria» i que buscarà, com el CF Reus, la primera victòria de la temporada. «Utilitzen un sistema de joc semblant al nostre, però intentarem ser protagonistes del partit, tenir més la pilota que ells i ser més sòlids i intentar ser millors», explicava el tècnic, el qual espera que es marqui el primer gol de la temporada i serveixi, també, per a la primera victòria.

 

El canvi definitiu de dinàmica, contra l'Albacete

El final del mercat de fitxatges marcarà la plantilla definitiva del CF Reus, almenys, fins al mes de gener quan es torni a obrir la finestra d'hivern. En aquest sentit, l'equip ganxet ha vist com en les dues primeres jornades, amb una plantilla, la qual no era la desitjada amb tots els noms que hi havia present al camp d'entrenament, va perdre contra Las Palmas i va empatar contar el Saragossa. 

 

Amb les darreres inscripcions, però, també es veurà un canvi sobre el terreny de joc, però aquest no serà definitiu fins que arribi la jornada 4 contra l'Albacete a l'Estadi Municipal. «De cara al partit de demà no canviarà tant la cosa, però a partir de la setmana que ve es veurà tot millor, amb més jugadors inscrits. El gran pas endavant de l'equip l'hem de poder veure a partir d'aquí», apuntava Xavi Bartolo el qual espera un gran canvi en les possibilitats ofensives de l'equip amb la incorporació de Linares i les possibles de Yoda i Cuenca, a més de la recuperació de Querol.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!