Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Bona acollida del Circuito de Pretemporada Movistar

L'esdeveniment reuneix unes 4.000 persones durant els tres dies de competició al Palau d'Esports Catalunya
El Palau d'Esports Catalunya durant la disputa d'un dels matxs de diumenge | Cedida

 

Unes 4.000 persones han gaudit entre divendres, dissabte i diumenge del Circuito de Pretemporada Movistar de la Liga Endesa de bàsquet, esdeveniment esportiu que serveix per organitzar partits amistosos de pretemporada protagonitzats, en aquesta ocasió a Tarragona, pel Kirolbet Baskonia, el Delteco GBC, el Cafés Candelas Breogán, l'Iberostar Tenerife, el Tecnyconta Zaragoza, el Partizan de Belgrad serbi i el TAU Castelló, de LEB Or.

 

Tenerife i Baskonia, dominadors

L'aturada de l'esdeveniment a Tarragona, la segona després de visitar Guadalajara i abans de jugar a Oviedo, ha ofert sis partits on el Kirolbet Baskonia i l'Iberostar Tenerife han sumat dos triomfs. Els canaris van imposar-se en el partit inaugural davant el Tecnyconta Zaragoza per 86 a 91, mentre que van batre el Partizan de Belgrad Serbi en el darrer duel de la competició amb un contundent 103 a 65. Pel que fa als de Vitòria, van guanyar el segon matx de divendres per 62 a 83 mentre que va el duel davant el Delteco GBC per 70 a 77.

 

Les altres dues victòries van anar a parar al Tecnyconta Zaragoza després d'imposar-se per 87 a 81 al Partizan i pel Delteco GBC després de vèncer el TAU de Castelló per 83 a 60.

 

 

Valoració positiva de Robert Hernández

Robert Hernández, president de l'ADT i un dels organitzadors de pes de l'esdeveniment, ha valorat de forma molt positiva l'acollida de l'acte a la ciutat: «Estem molt satisfets de l'organització i de la resposta del públic davant el Circuito Movistar de Tarragona, ha estat una manera de saber que estem preparats per fer esdeveniments i de posar Tarragona en el mapa, gràcies a la gran difusió i l'impacte mediàtic».

 

La positiva rebuda permetrà rumiar-se futurs actes per donar ús a les noves instal·lacions: «Després de descansar uns dies, estudiarem nous reptes de cara al futur, sigui repetir el Circuito Movistar o algun esdeveniment similar, per tal de consolidar la posició assolida i continuar aprofitant el llegat dels Jocs Mediterranis». Pel que fa a les sensacions rebudes per part dels equips de la Liga Endesa (ACB), Hernández assegura que «han marxat contents i satisfets de les instal·lacions i amb una imatge molt positiva de la ciutat», tot i que «des de l'organització ACB ens han demanat més exigència i més mentalitat d'esdeveniment gran, però els hem demostrat que som capaços d'organitzar esdeveniments d'aquesta envergadura».

Comentaris