Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comunicat del CF Reus Deportiu per la compra del club per part de US Real Estate Investment Bankers

El comunicat que ha enviat el CF Reus Deportiu en anglès anunciant la venda del club, traduït al català
El CF Reus, salvat per un grup inversor americà. | Joan Alfons López

 

US Real Estate Investment Bankers (inversors nord-americans) Russel C. Platt i Clifton V. Onolfo compren i estabilitzen el CF Reus Deportiu SAD i construeixen LaLiga 123 Estadi Gaudí de 18.000 espectadors i un centre comercial a la ciutat de Reus, Catalunya.

 

El CF Reus Deportiu ha aconseguit que un club petit es consolidi a la Liga 123 en els últims tres anys, i la pujada ha sigut molt alta com per deixar-lo sense propietari. Agraïm al senyor Joan Oliver la seva col·laboració en la transició del club a un nou grup de propietaris i, sobretot, per pujar el club de 2B a 2A i per somiar amb tot el CF Reus Deportiu i els seus seguidors.

 

Després del partit del Barça d’ahir al vespre, el CF Reus Deportiu ha venut el 99,7% de les seves accions a Russell Platt, un dels fundadors de l’Agència Morgan Stanley i president del Forum Partners i Greppon Advisor, i a Clifton Onolfo, ex propietari de Connecticut Wolves SC de USL Div 2 i Global Cities Co-Investment Real Estate Capital Markets Fortune.

 

Un temps per l’estabilització del CF Reus Deportiu i la construcció del Stadium Complex Gaudian Style de 18.000 seients per donar pas a un club estable a La Liga 123 i més enllà.

 

Hem d’aconseguir que el club compleixi amb la normativa immediatament per LaLiga, els jugadors i els treballadors per mostrar respecte per aquesta competició. Hem de parlar amb tots els proveïdors i patrocinadors del club per posar en marxa un nou equip de propietat i gestió i comprar processos d’ordre amb un singular procés d’aprovació del pressupost de la Junta. L’intercanvi de jugadors ha de convertir-se en una font d’ingressos a partir de l’especial i gran acadèmia del CF Reus Deportiu de 250 jugadors joves.

 

El senyor Platt és el co-fundador, Director General i Conseller Delegat de Forum Partners, amb seu a Londres. Té una experiència de més de 30 anys en inversió i finances a Europa i Nord-Amèrica, incloent un període com a Director General de Morgan Stanley & Co.

 

El Sr. Platt va fundar i dirigir el departament global de béns immobles de Morgan Stanley Asset Management i va ser Director del fons de béns de l'empresa. Abans de fundar Forum Partners, va ser Director General de Security Capital Research & Management i President de JER Partners. El senyor Platt té una llicenciatura en economia a Williams College, Massachusetts, i un Màster en Administració d’Empreses (MBA) a Harvard Business School.

 

Clifton V. Onolfo és vicepresident, Director General i Tresorer de Global Cities Capital. Actualment, el senyor Onolfo assessora quatre assessors financers multimilionaris i a diversos executius en cap sobre refinançament, finançament de capital o en la venta dels seus respectius negocis. Els projectes inclouen dos Hospitality Funds, el tercer en Gestor de Fons en el que el senyor Onolfo està recapitalitzant un Assessor de Béns Internacional de molts milers de milions de dòlars, i un quart en establir una estratègia global de recaptació de fons i una xarxa per Global Re Fund. El senyor Onolfo va acabar recentment un projecte financer amb Starwood Capital, que va patrocinar un fons hoteler de 300 milions d’euros amb una inversió fundamental en un Hotel Flag i 30 hotels. Clifton és un consultor per un fons del Regne Unit i la Unió Europea, una aliança d’empreses entre assessors financers de 2000 milions de dòlars als Estats Units i 30000 milions de dòlars a la Unió Europea per construir un nou producte financer alternatiu.

 

Això també és cosa de família: mentre Clifton Onolfo va ser un jugador prominent en les lligues de joves i propietari de USL 2, la família americana Onolfo ha sigut sinònima del desenvolupament i l’èxit del futbol a Amèrica durant els últims 40 anys. Originària de Connecticut, la família té terrenys dedicats al seu llegat en el desenvolupament de jugadors joves iniciat per Vincent James Onalfo de NYPD Technology, CIO Hall of Fame, seguit per Curt Onolfo, recentment entrenador i mànager de Los Angeles Galaxy, DC United i KC Wizards, Barcelona 92 Olympian, i auxiliar d’equips a US National, assistent de l’entrenador a U-20 Present US National i ex campió a MLS com a jugador i entrenador. Christian Onolfo, el nebot de Clifton, de 21 anys, ha jugat a la 2a Divisió de LA Galaxy i ara a la Mexico Liga Mex durant els últims 4 anys. Els Onolfo tenen un gran afecte al estil creatiu, tècnic i imaginatiu del futbol espanyol, més conegut com Tiki-Taka, amb un toc d’estil brasiler i d’aptitud física i concentració d’equip, ja que Curtis va néixer a Sao Paulo, Brazil, el dia en que Pelé va marcar el seu gol número 1000 i va beneir un jugador de futbol i a la seva família per a tota la vida.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris