ÚLTIMA HORA

Tsunami Democràtic dona per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat

EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

El CF Reus forma el nou Consell d’Administració i trenca amb Cuatrecasas

Clifton Onolfo cita els petits accionistes, forma el nou Consell d’Administració i trenca relacions amb Cuatrecasas. L’auditoria Roig i Llevat analitzarà els comptes del club
Clifton Onolfo ja pot exercir com a president i CEO del CF Reus | CF Reus

 

El CF Reus Deportiu ha format el nou Consell d’Administració aquesta tarda després que Clifton Onolfo, president i CEO del club, hagi citat els petits accionistes en una reunió que s’ha allargat durant dues hores. La trobada ha tingut diferents punts fonamentals a tractar. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, Onolfo ha exposat als presents que el club ha trencat relacions amb Cuatrecasas, fins ara representants legals de l’entitat, perquè consideren que els resultats obtinguts fins ara no són els desitjats. A més, s’ha aprovat el nou Consell d’Administració que, de moment, formen el mateix Onolfo, la seva dona i la seva intèrpret, Isabel Cherif-Cheikh. Els nous amos del CF Reus també es troben realitzant una profunda auditoria de comptes que anirà a càrrec de 'Roig i Llevat', empresa reusenca que ja va realitzar els informes financers dels ganxets en temporades anteriors.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

A més, Onolfo també s’ha compromès amb els accionistes a començar els pagaments dels salaris pendents a partir de dilluns, començant pel filial, tècnics, futbol base, futbol femení i alguns treballadors, segons explica Esteve Giralt (RAC1). El club treballa per intentar reduir de tres a un any la sanció imposada pel Jutge de Disciplina Social de LaLiga, fet que faria molt més viable el projecte nord-americà a la capital del Baix Camp.

 

Els nous propietaris del CF Reus Deportiu havien convocat els petits accionistes a una reunió informativa a les oficines de l’Estadi Municipal aquest divendres a les 18.00 hores. Clifton Onolfo, president i CEO del club com a representant del 99,7% de les accions de la Societat Anònima Esportiva, s’ha reunit durant més de dues hores amb el petit grup d’aproximadament una quinzena de persones que sumen el 0,3% de les accions del club, grup selecte on formen part personalitats com l’expresident Salvador Batlle, el directiu Santi Juncosa o el director esportiu Sergi Parés, entre altres.

 

Els treballadors de les oficines del CF Reus han denunciat tots | Joan Alfons López

 

Intens malestar en els treballadors

Més enllà de la reunió amb els petits accionistes, la flama del malestar entre els treballadors segueix cremant a alta intensitat. Els nord-americans encara no han obert l’aixeta dels diners per començar a eixugar els deutes i únicament han gastat tres euros per comprar les accions propietat de Joan Oliver. És l’única despesa realitzada, ja que no s’ha pagat els deutes acumulats amb els futbolistes, ni s’ha cobert l’ampliació de capital que exigia LaLiga ni s’ha pagat a tots els treballadors que formen part del club.

 

Aquests estan formats principalment pels membres del cos tècnic, per la direcció esportiva, pels entrenadors del futbol base i pels treballadors de les oficines. No entenen com, després de fer-se càrrec del club, els americans no han fet efectiu l’abonament de les nòmines corresponents al mes de gener, despesa que ja entra dins de la seva gestió. Aquest factor i la manca d’informació i claredat interna, està despertant un neguit creixent i els temors a l’absència d’una solució real.

 

Realment els treballadors són la part més maltractada de tot el serial ganxet. Després d’aguantar el funcionament intern del club sense cobrar durant cinc mesos i no tenir cap sindicat que els donés suport com l’AFE amb els futbolistes, ara veuen com els esportistes segueixen competint i cobraran tot el que tenen pendent i allò que guanyin en els seus nous clubs, mentre que ells no poden deixar d’anar a la feina perquè poden ser acomiadats i veure així com perden tota possibilitat de cobrar. I, a més, els tècnics veuen com no poden entrenar ni exercir la seva feina a cap altre club perquè la RFEF no els hi permet.

 

També et pot interessar...

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris