Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Constantí acollirà el proper Campionat d'Espanya de Powerlifting

L'esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Físic-Culturisme, se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d'abril de 2019
Constantí acollirà el Campionat d'Espanya de Powerlifting | Cedida

 

El poble de Constantí, al Tarragonès, acollirà durant el mes d’abril de l’any vinent el Campionat d’Espanya de Powerlifting, una disciplina d’aixecament de pes amb potència.

 

Conveni entre l'Ajuntament i la Federació Catalana de Físic-Culturisme

Ahir dimarts, 30 d’octubre, el Pavelló Poliesportiu municipal va acollir la signatura d'un conveni entre l’Ajuntament i la Federació Catalana de Físic-Culturisme, en un acte que va comptar amb la presència del regidor d’Esports constantinenc, Federico Díaz López, el president de la federació catalana, Enric Torrent Méndez, i el director tècnic de Powerlifting a la província de Tarragona, Moreno Curto.

 

Seu dels Jocs Mediterranis, Constantí acollirà el campionat estatal de powerlifting

Constantí, que va ser la seu de les proves d’halterofília dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, acollirà, durant els dies 5, 6 i 7 d’abril de 2019, el campionat d’Espanya d’aquesta disciplina esportiva de gimnàs.

 

El powerlifting, concretament, consisteix a aixecar el pes més gran possible en tres exercicis diferents. L’esquat, l’anomenada ‘sentadilla’, en castellà; el ‘press’ de banca o de pit, amb què s’aixeca pes en posició horitzontal; i el pes mort, que busca elevar la pesa directament des del terra.

 

Ajuntament i Federació Catalana, durant la signatura del conveni | Cedida

 

El consistori facilita les instal·lacions, la federació organitza

Amb la rúbrica d’ahir, l’Ajuntament de Constantí es va comprometre a facilitar les instal·lacions i tot el material necessari per dur a terme la competició. L’organització d’aquest esdeveniment d’àmbit estatal, d’altra banda, anirà a càrrec de la Federació Catalana de Físic-Culturisme.

 

El Club Judo Sakura de Reus suma dues copes al Campionat de Catalunya de Judo

El Club Judo Sakura va endur-se dos títols més durant al Campionat de Catalunya de Judo. L'entitat resuenca va imposar-se en la categoria +100kg masculí, amb Miguel Ángel Díaz, i va quedar en segona posició a la categoria +78kg femenina, gràcies a l'actuació d'Arantxa Alegria.

 

El campionat es va celebrar el passat dissabte, 27 d'octubre, al Poliesportiu Llars Mundet de Barcelona.

Comentaris