Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cuenca revela que LaLiga el va vetar per no creure's el seu contracte

L'estament dirigit per Javier Tebas va impedir el futbolista reusenc inscriure's perquè el seu 'caché' està molt per sobre del contracte presentat
Isaac Cuenca dirigint-se a la banqueta en el Trofeu Ciutat de Reus | Joan Alfons López

 

Isaac Cuenca ha explotat. El futbolista reusenc, que es troba exercitant-se amb el CF Reus des d'aquesta pretemporada i que s'ha vist afectat de ple pel límit salarial imposar per LaLiga al conjunt roig-i-negre, ha revelat que LaLiga no es va creure el contracte que l'entitat presidida per Xavier Llastarri va presentar a Madrid perquè el 'caché' del jugador era molt més alt que la xifra escripturada.

 

Segons Cuenca, «vaig decidir acceptar la proposta del CF Reus perquè és el club de la meva ciutat i, a més, volia jugar a casa després d'algun temps fora i així poder retrobar-me amb un futbol de màxim nivell com és l'espanyol. La meva sorpresa va ser que, tot i els esforços del club, LaLiga es va negar a inscriure'm sota l'argument que el meu 'caché', independentment d'allò que pactés amb el club, es trobava molt per sobre del que establia el contracte. És a dir, no s'ho creien».

 

 

Cuenca, que reconeix que «vaig acceptar les mateixes condicions econòmiques que els altres jugadors que sí van inscriure», va veure com finalment es negava la seva possibilitat de competir. El futbolista reusenc finalitza el seu comunicat al compte personal de Twitter assegurant que «seguiré treballant per jugar a Espanya», fet que deixa oberta la possibilitat que el jugador accepti alguna altra proposta que no sigui la ganxeta per no quedar-se mesos sense jugar. Cal recordar que Cuenca és un futbolista sense contracte, es troba a l'atur i qualsevol club amb fitxes professionals lliures podria intentar el seu fitxatge.

 

Constants negatives de LaLiga als moviments del CF Reus

Les darreres hores a les oficines del CF Reus van ser d'infart. Més enllà dels moviments a Madrid per intentar regularitzar les situacions de Karim Yoda, Vitor, Tito i Isaac Cuenca, el conjunt reusenc va arribar a un acord amb dos clubs (un de Segona i un de Segona B) per aconseguir la cessió d'un futbolista a cost zero. És a dir, ni pagant per aconseguir el préstec del jugador ni pagant res de la fitxa salarial, que anava a càrrec del club originari. Malgrat que aquestes dues operacions no haguessin suposat una despesa extra a les arques del club presidit per Xavier Llastarri, LaLiga també es va negar a realitzar la inscripció d'aquests jugadors.

 

 

L'AFE dona suport als afectats

L'Asociación de Futbolistas Españoles ja ha mostrat el seu suport incondicional als futbolistes que en el darrer dia de mercat es van quedar sense poder ser inscrits. Tot i que el gremi dels jugadors va aconseguir que alguns esportistes fossin inscrits, finalment quatre dels reusencs van quedar-se fora. A més, l'estament presidit per David Aganzo ha avisat que ja han denunciat el control econòmic que imposa LaLiga.

 

La plantilla dedica la victòria als companys marginats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris