Més de 200 persones prenen part a la 40a Cursa Popular del Vendrell

La ciutat ja està immersa en els actes previs de la Festa Major de Santa Anna
La sortida de la 40a Cursa Popular Vila del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

El Vendrell viu aquests dies els primers actes previs de la Festa Major de Santa Anna, que comença el dimecres 25 de juliol. Entre ells han destacat el Nostrefoc, que es va fer dissabte a la Rambla, i la 40a edició de la Cursa Popular Vila del Vendrell, que aquest diumenge a la tarda va reunir prop de 230 participants. La cursa principal, de sis quilòmetres, va tenir un bon nombre de corredors. La victòria se la va endur Jordi Garcia (Runners Tarragona), seguit de Sergi Martí (Club d’Atletisme Runners el Vendrell), i Alfred Rodríguez (CA Mollet).

 

En femení, la primera va ser Carolina Menéndez (Club d’Atletisme Runners el Vendrell), seguida de Lamiae Benbakcar (Club d’Atletisme Runners el Vendrell), i Bea Cantero (CA Mollet). Gaspar Alcocer (CA Edeta) va ser el primer corredor local masculí i Caty Toscano (Rios Running) va ser la primera local femenina. A la cursa de tres quilòmetres Abdel Amzil (VNG) va ser el guanyador, seguit de Mohamed Amin i Alejandro Gutiérrez (Club d’Atletisme Runners el Vendrell).

 

Curses de 800 i 400 metres

A la cursa de 800 metres, en categoria masculina va quedar primer Adrià Alsina (Canaletes), seguit d'Ireneu (Vilafranca) i Izan de Haro (CA Mollet). En femení, Anna Rovirosa (Club d’Atletisme Runners el Vendrell) va ser la vencedora, seguida de Johanne Max (SKIALK) i Noa (Club d’Atletisme Runners el Vendrell). Per últim, a la cursa de 400 metres, en categoria masculina el primer va ser Pau Thovar (Triplay Llobregat), seguit d'Adrian Carrasco (Club d’Atletisme Runners el Vendrell) i Quel Fàbrega. En femení, la primera va ser Sabrine Deduaoui (Mollerussa), seguida de Júlia Magriñà i Ida Hay.

 

La Cursa Popular, a part de ser un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar, alhora, té un vessant solidari. Enguany, s’han recaptat 400,72 euros que, un any més, es tornaran a destinar a becar els nens i nenes que vulguin fer atletisme al Club d’Atletisme Runners el Vendrell.

 

Sorteig pel balcó de l'Ajuntament

D'altra banda, aquest dilluns 23 de juliol s'ha fet a la sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell el sorteig per poder accedir al balcó de l'Ajuntament per la Festa Major. Els dos guanyadors han estat Esther Nache Cotes i Abril Mañé Ferré, mentre que els reserves són Maria Antònia Plasa Rosell i Àlvaro Quirós Jiménez.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris