ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Dani Fernández renova amb el Club Bàsquet Tarragona

El jugador tarragoní va arribar del Club Bàsquet Valls i enguany jugarà la seva segona temporada a la Lliga EBA
Dani Fernández en un partit amb el Club Bàsquet Tarragona | JC Borrachero

 

Bones notícies pel Club Bàsquet Tarragona, que assegura la continuïtat del jugador Dani Fernández una temporada més. Fernández va arribar al club procedent del Club Bàsquet Valls, i va jugar dues temporades al filial. La seva bona actuació aquest any ha fet que l'entitat valorés ampliar el contracte del jugador, que començarà la seva segona temporada a la Lliga EBA.

Una lesió va frenar la progressió de Dani Fernández al Club Bàsquet Tarragona

El bon nivell mostrat per Fernández va provocar que Berni Álvarez es fixés en ell per reforçar el primer equip la temporada passada, en el que va significar el seu debut a la Lliga EBA. Però una lesió muscular va tenir Fernández allunyat de les pistes quasi tres mesos, un fet que li va impedir evolucionar encara més a la categoria. 
 
Malgrat això, el jugador va poder disputar 16 partits amb una mitjana de més de 17 minuts i tres punts per partit, uns números que el Club Bàsquet Tarragona ha volgut premiar perquè troba que estan bé per un jugador jove que va sofrir una lesió relativament greu. 
 
Dani Fernàndez jugant amb el Club Bàsquet Tarragona | JC Borrachero

 

Fernández destaca per la grapa i la intensitat en totes les zones de la pista, és ràpid i té bona mà per a anotar des de fora del perímetre. Cada vegada, amb més experiència, anirà agafant més responsabilitat a l'equip per tal d'arribar a ser un jugador essencial per al conjunt del Serrallo. 

Fernández està «molt content» de continuar al Club Bàsquet Tarragona a la Lliga EBA

El jove jugador ha destacat que està «molt content que el club hagi confiat en mi un altre any i i poder continuar amb el projecte de la temporada passada». A més, no vol marcar-se cap objectiu personal en concret, sinó «tornar aquesta confiança que han dipositat en mi a la pista i ajudar l'equip a fer una bona temporada».
 
Per últim, ha volgut dedicar unes paraules als aficionats, als que ha dit que esperen «transmetre bones sensacions des de l'inici i cal tenir el seu suport per tenir bons resultats».
 
El Club Bàsquet Tarragona té l'objectiu d'anar tancant més renovacions amb el pas dels dies per tal que l'equip sigui igual de sòlid i faci un pas endavant en una categoria exigent om la Lliga EBA.