Del Moral sobre les paraules d'Andreu: «És el nostre cap i l'hem de respectar»

Del Moral, davanter del Nàstic, comenta les explosives declaracions del president Josep Maria Andreu i assegura que «no fa falta que ens digui això en antena»
Manu del Moral durant un entrenament amb el Nàstic | Joan Alfons López

 

Manu del Moral, davanter del Nàstic, ha comentat les contundents declaracions del president Josep Maria Andreu després de la derrota al camp del Numancia (3-0) realitzades als micròfons de Tarragona Ràdio. Avui, en una nova edició del Sempre Nàstic, el davanter andalús dels grana ha tractat aquesta qüestió i, tot i que no ho ha verbalitzat, es pot interpretar per les seves paraules que no li van agradar gaire: «El president parla després del partit i està calent, avui segurament també ho està i l'únic que et puc dir és que és el nostre superior i s'ha de respectar».

 

Del Moral creu que són innecessàries

El davanter andalús dels grana ha afirmat que aquestes declaracions del president, tot i que són el que menys podia dir després de veure l'actuació de l'equip en el segon temps, són innecessàries: «No sé si ajuden però no fa falta que el president digui això en antena, tots sabem la situació que vivim i som prou grans per saber que ens juguem. És l'opinió i la forma de pensar del nostre cap i com és el nostre cap i el nostre superior, l'hem de respectar, no et puc dir més».

 

Segona part inexplicable

Del Moral també ha fet autocrítica per la pobra imatge mostrada en el segon temps: «En la primera part vam competir sense fer un gran partit, però en la segona meitat ens vam anar enrere inexplicablement, el Numancia va tenir més atac i més centrades i és la tònica de tot l'any: quan ens marquen, ens fan molt mal». El dorsal 14 de l'equip no s'amaga en reconèixer que «l'equip va ser un antre en la segona meitat» i no vol mirar més enllà del pròxim partit contra el Granada malgrat que l'entrenador ha canviat el discurs de sortir del descens pel Nadal per un que parla d'arribar vius a finals d'any: «Jo veig el pròxim partit, el més important és l'entrenament de dimecres i encarar el partit de dissabte com a tres punts vitals. Parlar d'aquí al Nadal queden tres partits, tant de bo puguem ser fora del descens però el més important són els tres punts davant el Granada». El davanter nastiquer ha tractat altres qüestions que pots escoltar en el següent reproductor.

 

Entrevista a Manu del Moral, davanter del Nàstic, després de la derrota a Sòria

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris