Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El CN Reus Ploms salda el deute amb els antics treballadors

L'entitat plomista acabarà d'eixugar el deute de 140.000 euros amb els antics treballadors del club a finals d'aquest mes d'octubre

 

El Club Natació Reus Ploms té un motiu més per somriure. L'entitat presidida per Isidre Guinjoan, que aquest 2018 celebra el centenari des de la seva fundació, aconseguirà eixugar el deute de 140.000 euros que tenia pendent amb els antics treballadors del club a finals del present mes. Serà aquest octubre quan, després de dos anys i deu mesos de gestió de la Junta Directiva creada després de la victòria de Guinjoan en les eleccions del desembre del 2015, el club plomista aconseguirà un dels seus reptes marcats després d'aconseguir el triomf electoral.

 

Guinjoan, satisfet

L'actual president de l'entitat està a punt de viure el seu tercer any en el càrrec. Escollit a finals de 2015, el màxim mandatari dels reusencs es troba a prop de l'equador del seu mandat i explica satisfet a TarragonaDigital l'esmena d'aquest greu problema econòmic: «Aquest octubre acabarem de pagar el deute amb els antics treballadors, uns 140.000 euros. El darrer pagament, de 2.800 euros, es farà el 30 o 31 d'octubre. Volíem que la massa salarial estigués com està».

 

Guinjoan recorda que «ens vam presentar com a junta per solucionar la problemàtica econòmica important que hi havia, amb més de 2.400.000 de deute generat i amb una execució a curt termini». Després de mesos negociant amb entitats bancàries, el club va aconseguir el passat mes d'abril el refinançament del deute a un termini de vint anys «amb unes molt bones condicions, anem tirant endavant», explica Guinjoan.

 

El CN Reus Ploms ha encarrilat la situació econòmica quan semblava tenir difícil solució | Joan Alfons López

 

Complint objectius

El president del Ploms recorda que l'actual Junta Directiva segueix treballant dia a dia per millorar la situació del club i fa memòria en afirmar que «dins del que volíem fer en la nostra arribada, un dels objectius eren els sous. Totes les obligacions importants del club quan vam entrar eren fer-se càrrec que de l'1 a 5 de cada mes tothom cobrés, que tothom estigui assegurat, que no hi hagués diner negre dins del club, professionalitzar l'entitat i no tenir les seccions com un regne de taifes».

 

Després d'uns anys complicats en l'àmbit econòmic, on el futur de l'entitat era una autèntica incògnita, el CN Reus Ploms respira molt més tranquil en l'any d'un centenari que tindrà actes de commemoració fins al juny del 2019.

Comentaris