Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dimissions i ultimàtums en una setmana clau a can Nàstic

El Nàstic posa la corda al coll a Gordillo mentre que dona un toc d'atenció a la plantilla i veu com els serveis mèdics presenten la dimissió per la plaga de lesions
José Antonio Gordillo podria ser destituït si es perd a Lugo | Gimnàstic

 

Setmana intensa la que s'està vivint a can Nàstic. El club grana travessa hores de màxima tensió per la situació esportiva que travessa l'equip. El president Josep Maria Andreu ha patit aquest dimecres una jornada intensa amb un doble focus d'atenció: un ultimàtum a l'entrenador amb un toc a la plantilla i la dimissió dels serveis mèdics de l'entitat.

 

Perdre a Lugo suposarà dir adéu a Gordillo

La visita del Nàstic al camp del Lugo serà vital per a la continuïtat de l'entrenador. Josep Maria Andreu, president nastiquer, va reunir-se durant aquest dimecres amb el tècnic José Antonio Gordillo per comunicar-li a ell i a la resta de la plantilla que una derrota a l'Anxo Carro suposaria un relleu a la banqueta. Tot i que el malparat podria ser Gordillo, el màxim mandatari grana va recordar al vestidor que els culpables de la situació que s'està vivint són els futbolistes.

 

El president va reunir-se durant 30 minuts amb l'entrenador i després durant 45 més amb la plantilla. Un cop Andreu va abandonar les instal·lacions de la Budallera, Gordillo i els seus jugadors van allargar la xerrada per tractar els temes que han portat l'equip a viure una nova situació crítica.

 

Pablo Arévalo i Paco Rubio poden abandonar la disciplina grana en les pròximes hores | Gimnàstic

 

Els serveis mèdics dimiteixen

L'enrenou esportiu té, entre altres motius, un argument a la infermeria. El Nàstic ha patit dotze lesions en deu jugadors diferents des de principi de temporada. Aquest factor i la lenta recuperació dels esportistes ha provocat un malestar patent entre el cos tècnic i els serveis mèdics. Fruit d'aquestes desavinences, els doctors Pablo Arévalo i Paco Rubio han presentat la dimissió al Consell d'Administració, tal com explica el Diari Més. El rotatiu assegura que Arévalo va presentar la seva renúncia en la jornada d'ahir mentre que Rubio ho va fer després de l'estada a Olot fa unes setmanes.

 

La decisió d'acceptar o no aquestes dimissions està sobre la taula del Consell, qui en el cas d'acceptar-les haurà de buscar un substitut. Cal recordar que actualment ocupen la llista de baixes Iván López, Arzo, Albentosa i Guerra.

Comentaris