Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Domínguez, Catena, Bastos i Ledes, quatre baixes més al CF Reus

Quatre futbolistes més s’han acollit al document de Joan Oliver per demanar la baixa i poder deixar el CF Reus. LaLiga ho accepta però la RFEF encara no dona validesa
Alejandro Catena i Ángel Bastos han demanat sortir del club aquesta tarda | Joan Alfons López

 

Miguel Linares, Borja Herrera i Mario Ortiz no seran els únics jugadors del CF Reus que acabin el dia demanant la baixa. Tal com ha avançat Onda Cero, quatre jugadors més s’han afegit a la llista durant la tarda: Juan Domínguez, Alejandro Catena, Ángel Bastos i Gus Ledes. Aquests futbolistes, que durant el matí no havien executat l’opció després de reunir-se amb els advocats Santiago Nebot i Javier Paredes, finalment han decidit acollir-se al document signat per Joan Oliver i han demanat la baixa com a jugadors del CF Reus.

 

Podrien caure més

Amb les peticions de llibertat de Domínguez, Catena, Bastos i Ledes, el CF Reus ja suma set jugadors que volen marxar. Set dels dotze amb fitxa tramitada del primer equip, tretze si es compta amb la figura de Karim Yoda. Per tant, quedarien sis futbolistes que no s'han acollit al document de Joan Oliver. Ara bé, segons fonts consultades per TarragonaDigital, els advocats dels esportistes esperen més peticions en les pròximes hores, confirmant les sospites que avançaven durant el matí abans de reunir-se amb la plantilla.

 

El document té validesa?

És la pregunta del milió. Depenent del bàndol a qui se li pregunti la resposta serà una o una altra. Hi ha quelcom inamovible: el document el va signar Joan Oliver com a representant i propietari de la Societat Anònima Esportiva del CF Reus. Encara que Oliver hagi venut les seves accions, el compromís és de la SAE amb els jugadors, no del titular pel que fa a la propietat. És més, segons fonts jurídiques, legalment el club segueix sent propietat de Joan Oliver fins que el Consejo Superior de Deportes no doni validesa a l’operació i es formi el nou Consell d’Administració.

 

Quatre jugadors més han demanat la baixa durant la tarda | Joan Alfons López

 

El quid de la qüestió es troba en les signatures del document. Segons els advocats del CF Reus, que estan estudiant el contracte, aquest paper no tindria validesa perquè no està firmat pels treballadors, una de les parts involucrades en el vincle burocràtic. Segons els advocats dels jugadors, el paper seria totalment correcte i permetria la desvinculació dels jugadors. En aquest sentit pensa LaLiga, qui ja ha acceptat les baixes de Linares, Mario i Borja. Ara bé, falta un darrer pas: el vistiplau de la Real Federación Española de Fútbol. Si aquesta no dona llum verda, els jugadors encara estaran vinculats al CF Reus. El vistiplau federatiu encara no ha arribat, fet que ha impedit que Miguel Linares s’exercités aquesta tarda amb el Real Zaragoza.

 

Burocràcia lenta

Al final de la jornada d’aquest dijous, el CF Reus encara no ha fet arribar la documentació necessària al Consejo Superior de Deportes. Tot i que aparentment el tràmit està mostrant una velocitat lenta, des de dins del club tenen total seguretat en la forma de fer dels nous inversors. Després de les reunions mantingudes les últimes hores a les instal·lacions del club amb Curt Onalfo, germà de Clifton Onolfo, la confiança en la paraula dels nord-americans creix en el carrer Recasens i Mercadé fins al punt que el club té clar que, en cas que LaLiga decidís expulsar el club de la competició, l’aposta d’inversió a l’entitat es mantindria.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris